Vit pärlhalsband

Pearl Necklace & Pearl Ear-studs – SET0233 – Women – THOMAS SABO – Storbritannien

Kvinnor är lugna; hon är ren, skapad av naturens kärlek, närad djupt i havets varv, orörd och osynlig. Hon är mysteriet som upptäcks när naturen skänker sin kärlek och skapar ett mästerverk. Från havsbottnen, handplockad och handgjord och vävd till en vit skönhet, förvandlar hon till ett vitt pärlhalsband som inleder sin resa för att träffa sin perfekta mästare, den perfekta du.

Fashionabla, feminina och beundransvärda är det vita pärlhalsbandet som är din bästa vän och kan förbättra din varje outfit och göra din varje stund speciell. Bär dem för en avslappnad utflykt och se fräsch ut, donera dem med din formatklänning och ser fin och sofistikerad ut. åh! Och din middag går med den speciella någon, lita på dem och de kommer att göra dig oemotståndlig, men ja var beredd på några avundsjuka blickar. Du kommer att älska dem också.

Historia berättar henne tillbaka till tusentals år långt innan mänsklighetens historia skrevs. Det sägs att människor av misstag upptäckte denna vita skönhet när de letade efter mat djupt nere i havet. Det vita pärlhalsbandet har pliktskyldigt prydde de kungliga och var så kära att kungarna och drottningarna tog dem med på resan efter döden och begravdes med dem. Så ovärderliga är dessa naturliga ädelstenar.

Så vad är speciellt med det vita pärlhalsbandet? Vad gör att det överträffar rubin, diamant och alla andra ädelstenar för att bli ett "måste ha" i varje damkollektion? Någonsin undrat? Svaret ligger i hur det skapas, det är ett naturens mästerverk som näras och kyssas av det djupa vattnet. Andra ädelstenar klipps och poleras manuellt, pärlor poleras naturligt vilket ger sin glans och oförstörda färg. Och när Moder naturen själv tillverkar dessa snöiga pärlor med så mycket kärlek, hur kan de se ut något mindre än gudomligt?

Idag utgör det vita pärlhalsbandet en oskiljbar del av varje kvinnagarderob - en mammas, en hustru, en syster och en dotter. När allt kommer omkring behöver varje kvinna en bästa vän. Är hon inte?