Vitguld örhängen

ÖRHÄNGEN, odlade golden South sea pärlor, 13 mm, briljantslipade diamanter, tot. ca 0.40 ct. 18k vitguld. L. 3,7 cm. Stift.

”Förbättra det inre glödet i ansiktet och göra det mer levande. Som två lysande stjärnor. De inramar skönheten i dina ögon. En tidlös smycke så kär för varje kvinnors hjärta är ett bästa uttalande öronskydd som hon aldrig kan varje del. ”

Öronbitar har varit ett ovärderligt innehav i varje kvinnas klädsel och utseende. Elegansen med öronbultar har gjort dem till ett oemotståndligt val för kvinnor över hela landet och om du strävar efter att äga något som kompletterar din stil, något som skiljer dig ut så är vitguld örhängen din ultimata val.

Deras unikhet kommer från en perfekt harmoni av guld med zink och silver som ger den glänsande looken så att du glittrar. Vit symboliserar renhet, en felfri inre skönhet och ett verkligt löfte om kärlek. De är tåliga och repbeständiga än sina gula motsvarigheter vilket gör dem till det bästa valet för vanligt slitage också. De betonar glansen i din patiens och deras intrikata mönster kommer att vinna ditt hjärta. De är sällsynta, de är nya vilket gör dem till ett perfekt val för gåva också. Bär ett par öringstänger i vitt guld och var förberedda för kompletta blickar och avundsjukiga ögon.

Bär dem för en avslappnad utflykt för en cool look, koppla dem ihop med din professionella kläder för ett sofistikerat utseende och lägg dem till ditt etniska slitage för att gnista dig. Lita på dem och upptäck divan i dig. De är enkla men sofistikerade, etniska men ändå moderna och deras breda val kommer att ta andan.

Så nästa gång du vill ha ett bländande utseende, ändra ditt utseende, få en frisyr, bära din attityd och ge en platina-look med guldens gudomlighet med öringstänger i vitguld och gör dig redo att stjäla showen. För det finns ingen andra chans att göra ett varaktigt intryck.