Home / Stil / Klädidéer för kvällsjackor
Klädidéer för kvällsjackor

Klädidéer för kvällsjackor

Jag brukar blogga om specifika saker som skinnjackan, jeansjackan eller paljettjackan etc. Men idag väljer jag ett bredare ämne för att lösa ett specifikt problem: vilken jacka ska jag ha den med? min aftonklänning eller aftondräkt. Jag kallar den här typen av jacka, som kan kombineras med semi-formella för att skapa outfits, kvällsjackan. Vad du är på väg att se är ett brett utbud av idéer för kvällsjackor. Låt oss titta på dem nu.

Svart kort ullkappa med midi shift-klänning med tribaltryck


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en lite sofistikerad outfit som du kan bära på cocktails, fester eller till och med bal. För att uppnå denna look kan du bära en midi shift-klänning med tribaltryck i svart och silver och svarta balettkläder. För att piffa upp klänningen lite kan du bära en kort svart kappa för att lägga ett extra lager på looken.

Mörkblå jumpsuit med vida ben och svart skinnjacka

Marinblå jumpsuit med vida ben och svart skinnjacka
källa

Låt oss nu titta på en mer luftig och snygg outfit speciellt designad för dig som inte vill bära cocktailpartyklänningar. För att skapa denna look kan du bära en marinblå jumpsuit med breda ben och para den med en svart skinnjacka. Bär ett svart ankelband med öppen tå för en snygg outfit.

Formsydd svart och vit blommig spetsjacka i kombination med en silklänning i silke

Kvällskläder i svart och vitt blommigt spets med silkeklänning i silver
källa

Det här är en väldigt typisk kvällsjacka som låter dig se feminin och mogen ut. I detalj är det en svartvit spetsjacka broderad med blommor. Kombinera den med ett matchande livstycke och golvlängd flytande silkeklänning i silver för att se elegant och attraktiv ut.

Svart skinnjacka som bärs med vit blus och rodna flytande shorts

svart skinnjacka med vit blus och röda flytande shorts
källa

Som du kan se tidigare i det här inlägget är en svart skinnjacka en fantastisk kvällsjacka. För att forma den här looken kan du bära en vit chiffongblus med V-ringad hals och rouge rosa, flytande shorts med hög midja. En svart skinnjacka, en grå filthatt och ett par rosa sandaler med remmar kompletterar denna outfit vackert och konstnärligt.

Kvällsjacka i marinblå och svart paljett och midiklänning i chiffong

Mörkblå och svart paljettjacka och midiklänning i chiffong
källa

En bra kvällsjacka kan också göra dig mer elegant och iögonfallande. Här är till exempel en marinblå och svart paljettjacka som kan göra just det. Du kan enkelt kombinera den med en svart chiffong midi shift-klänning och vita klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Svart skinnjacka med grön v-ringad chiffongblus

svart skinnjacka med grön v-ringad chiffongblus
källa

Här är ytterligare ett vackert exempel på att bära en svart skinnjacka som kvällsjacka. För att uppnå denna naturliga look kan du bära skinnjackan över en grön chiffongblus med V-ringning upptill. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och ljusrosa stövlar med öppen tå med snörning för att se stiliga och feminina ut.

Silver aftonjacka med paljetter, vit t-shirt och svart väst

aftonjacka i silver med paljetter, vit t-shirt och svart väst
källa

Denna silverpaljettjacka är en läroboksdefinition av vad en kvällsjacka är. Glänsande, iögonfallande och stilren, det kan förbättra din kvällsoutfit. För resten av outfiten kan du bära en vit t-shirt, svart väst och svarta skinny jeans. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå för att se mer elegant ut.

Svart skinnjacka med matchande topp och shorts

svart skinnjacka med matchande topp och cropped byxor
källa

Detta är en mycket intressant läder-på-läder outfit. Det är mycket ovanligt att en svart skinnjacka bärs över en svart skinnt-shirt. Resultatet är förvånansvärt stilrent och vackert. Du kan para ihop dessa plagg med svarta beskurna chinos och ett par ankelstövlar i silvermetallic läder för att komplettera outfiten på ett slående och stilfullt sätt.

Kvällsjacka i silver i siden med matchande golvlång flytande klänning

aftonjacka i silver i silkes med matchande golvlängd flytande klänning
källa

Det här är ett väldigt vackert set i två delar som består av en kort aftonjacka i silke och en matchande golvlängd silkeklänning i silver. För resten av outfiten kan du bära en vit blommig skinny top och ett par silver ankelremmar med öppen tå för att se snygg och elegant ut.

Vit västtopp med grå minikjol i mocka och jeansjacka

vit västtopp med grå minikjol i mocka och jeansjacka
källa

För dig som vill klä dig mer stilfullt för ett kvällsevenemang kan en jeansjacka användas som kvällsjacka. Det fungerar inte alltid. Det kan få din outfit att se för avslappnad ut ibland, så du måste göra några försök. För att uppnå denna look kan du bära en vit västtopp med en blå jeansjacka överst. Kombinera dem med en grå minikjol i mocka och svarta läderstövlar.

Silver kort aftonjacka i siden med tryckt vit midiklänning

Kort aftonjacka i silke med tryckt vit midiklänning
källa

För att forma denna mogna look kan du bära en midiklänning med vittryck. För att lägga till lite mer sofistikering till denna outfit kan du bära en kvällsjacka i silver i siden. Till skorna skulle ett par svarta ankelband med öppna tår vara perfekt.

Röd figursydd jacka med svart knälång kjol

röd figursydd jacka med svart knälång kjol
källa

Det här är en väldigt enkel kvällsoutfit som är lite för seriös men perfekt för företagsevent. För att styla denna look, bär helt enkelt en röd jacka med knäppning med en svart knähög pennkjol. Kombinera dem med svarta stövletter med öppen tå för extra stil.

Grå blazer med puffaxel med skinny jeans

grå puff shoulder blazer med skinny jeans
källa

Här är en grå puff shoulder blazer som kan förvandla din casual outfit till en borderline semi-formell outfit. För resten av outfiten kan du bära en vit topp och mörkblå skinny jeans. Bär vita klackar för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Marinblå kavaj med blå midiklänning i spets

Marinblå kavaj med blå midiklänning i spets
källa

För en platt och sofistikerad look kan du bära en blå spets midi shift-klänning med en marinblå kavaj. Kombinera dem med ljusrosa öppna tåremmar för att lägga till en feminin touch till looken.

Här är idéerna för kvällsjackor för att lägga till variation till din klänning för fester och evenemang. Det finns tillfällen då du hellre ser anspråkslös ut än fancy, och listan ovan är ett bra ställe att börja i sådana fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*