Home / Dekoration / klädkrog träd samling

klädkrog träd samling

Hösten är här och vi började bära jackor, halsdukar och andra ytterkläder och accessoarer. Klädkrokar och galgar av alla slag har aldrig varit så nödvändiga som de är idag. Om du inte har dem eller vill lägga till dem är det en bra idé. Magnuson Group utökar sitt utbud av hösttillbehör med den nya Sherwood-kollektionen av magnetiska krokar, pälsträd och kroklister.

Namnet på samlingen frammanar bilder av höstiga, mörka skogar som doftar av vedrök och den livliga oktoberluften. Och vilket bättre sätt att förvara utrustning för svalt väder än en mängd mångsidiga och snygga sätt att hänga den?

Sherwood-kollektionen erbjuder modern estetik och flexibel design: den magnetiska kroken skapar en fast anslutning till stålytor, stark nog att bära rockar, väskor, hattar och väskor. Kroklister och en främre klädkrok erbjuder mer hållbara lösningar. Och det stående rockträdet är ett klassiskt plagg med en smal siluett för enkel placering. Magnuson Groups Sherwood Collection erbjuder en modern men ändå varm estetik. Alternativen inkluderar naturlig bok och pulverlackerad stålfinish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*