Home / Stil / Klänning med tre fjärdedels ärm
Klänning med tre fjärdedels ärm

Klänning med tre fjärdedels ärm

Idag, när jag tittade på några av blogginläggen jag skrivit under de senaste tre månaderna, insåg jag att jag hade tagit upp många ämnen, speciellt klänningsrelaterade ämnen, från den svarta spetsklänningen till den silverfärgade paljettklänningen. Sedan insåg jag att något saknades. Något som är vackert och elegant men som inte nämns tillräckligt. Artikeln är en trekvartsärmsklänning och jag tycker att den här intressanta artikeln förtjänar ett eget blogginlägg. Jag har sammanställt en lista med några vackra tre fjärdedels ärmoutfitidéer och nu ska jag dela dem med er.

Svart bodycon klänning med trekvarts ärmar


källa

Det finns många snygga mönster när det kommer till de trekvartsärmade klänningarna. För att värma dig börjar jag listan med en väldigt typisk svart bodycon-klänning. Denna minimala outfit är helt enkelt klänningen och svarta klackar. Det är en outfit som du med största sannolikhet åtminstone ser anständig ut i.

Vit trekvartsärm klänning med horisontella guldränder

vit trekvartsärm klänning med guldiga horisontella ränder
källa

Istället för att titta på en enfärgad klänning, låt oss nu titta på den här smala randiga klänningen. Det är en vit fodralklänning med trekvartsärmar och eleganta horisontella ränder i guld. Bär ett silverband med öppen tå för att sätta en chic touch till outfiten.

Svart spetsklänning med bågad fåll

svart spetsklänning med bågad fåll
källa

En spetsklänning ser vanligtvis feminin och mogen ut. Men den här svarta fodralklänningen i spets med bågad fåll ser väldigt tjejig och vacker ut istället. Du kan helt enkelt kombinera den med svarta mockaklackar för en enkel och bedårande look.

Marinblå halvren spets skaterklänning

Marinblå halvren spets skaterklänning
källa

Det här är en så vacker och feminin klänning att jag verkligen älskar den. Det är en marinblå trekvarts skaterklänning i spets med en halvgenomskinlig spetsringning och ärmar. Detta är också en sofistikerad och elegant detalj i den smala svarta satsningen. Kombinera den här öppna klänningen med silverklackar för att fullborda en elegant outfit som får dig att glänsa på cocktailpartyn och baler.

Vit krage marintryckt skiftklänning

Mörkblå fodralklänning med vit krage
källa

Här är en klänning med en sofistikerad vit kragdetalj. Det är en mörkblå fodralklänning med trekvartsärmar. Du kan helt enkelt kombinera den med svarta strumpor och svarta mockaklackar för en balanserad och damliknande look.

Tre fjärdedels röd skiftklänning med klockärmar

röd fodralklänning med trekvarts klockärmar
källa

Många av de tre fjärdedels ärmsklänningar som du kan få på marknaden är klänningar med klockarm. De två funktionerna verkar bara samexistera perfekt. Här är till exempel en vass och knallröd skiftklänning med trekvarts klockärmar. Kombinera helt enkelt klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna iögonfallande outfit.

Grå babydoll t-shirtklänning

grå babydoll t-shirt klänning
källa

Den tre fjärdedels ärmdesignen är definitivt inte reserverad bara för cocktailklänningar och balklänningar. Som du kan se från det här exemplet fungerar trekvartsärmsnittet utmärkt med den grå babydoll t-shirtklänningen. Bär helt enkelt klänningen med ett långt halsband och vita sneakers för en luftig och avslappnad look.

Svart och vit randig t-shirt klänning

svart och vit randig t-shirt klänning
källa

Låt oss titta på en annan avslappnad outfit som helt enkelt ser ungdomlig och full av energi ut. Outfiten består av en svartvitrandig t-shirtklänning och vita sneakers. Hur enkel den här outfiten än ser ut är den en av de snyggaste outfits du kommer att se på gatan.

Klänning i svart passform med spetsdetaljer

svart passform och flare klänning med spetsdetaljer
källa

För en elegant look som kan sticka ut på ett cocktailparty eller bal, bär denna tvåfärgade trekvartsärmsklänning. Det är en svart figursydd och utsvängd klänning vars halsringning, axlar och ärmar är gjorda av halvtransparent mesh med spetsdetaljer. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera outfiten med elegans.

Miniklänning i lila sammet med trekvartsärm

lila sammets miniklänning med trekvartsärm
källa

Om du är ett fan av sammetsklänningar är den goda nyheten att den trekvarts ärmskuren också passar vackert med en sammetsklänning. Den här miniklänningen i lila sammet är ett bra exempel på det. För att bygga en elegant outfit runt klänningen kan du helt enkelt bära en grå clutchväska och silverfärgade klackar med öppen tå.

Bodycon klänning i vit spets

Bodycon klänning i vit spets
källa

För en mer feminin och lite mogen look kan du bära den här vita spetsformade klänningen med vita klackar med öppen tå och ankelband. Den ljusrosa clutchen ger looken en extra feminin touch.

Marinblå och vit skjortklänning med blommigt skärp

mörkblå och vit skjortklänning med blommigt skärp
källa

Jag tycker att det är dags att prata om den blommiga klänningen då den också har många älskare. Här är en vacker och skön marinblå och vit skjortklänning med trekvartsärmar och ett skärp. Med en klänning som har så många vackra detaljer behöver du inte göra så mycket för att styla den. Bär helt enkelt ett svart ankelband med öppna tår för att fullända den snygga outfiten.

Svart och vit vertikal randig T-shirt klädsel

svart och vit vertikal randig skjortklänning
källa

Det här är ytterligare en svart-vitrandig t-shirtklänning. Den här gången kan vertikala snarare än horisontella ränder ses. Du kan helt enkelt bära den med svarta ankelband med öppen tå för att fullända outfiten. Vill du förresten visa fler outfits med liknande skor bör du läsa vårt blogginlägg om styling av svarta fotklackar.

Gul utsvängd klänning med klockärmar

gul utsvängd klänning med klockärmar
källa

Om du letar efter något att bära och sedan omedelbart ser och känner dig glad, är den här citrongula klänningen för dig. Det är en midiklänning med klockärmar. Du kan bära den med silverklackar med öppen tå för att glänsa på ett cocktailparty.

Svart fodralklänning med sandaler med axelband

Strappy sandaler med en svart skiftklänning
källa

Även om den här svarta fodralklänningen med trekvartsärmar ser lite ointressant ut på egen hand, kan du bära den med svarta klackar. Plötsligt blir outfiten väldigt elegant och intressant.

Jag hoppas att du gillar de tre fjärdedels ärmoutfitidéerna som jag just delade med dig. Kolla in andra blogginlägg på vår hemsida för fler outfitidéer. Glad styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*