Barnskor

Crochet Easy Baby Booties For Christmas

Virka Easy Baby Booties For Christmas #bordado #crochet #Crochetpatterns #Knitting

Att handla barnskor har aldrig varit en lätt uppgift för föräldrar. Infact, in kan vara ganska tråkigt om du inte har en rättvisande uppfattning om vad du ska leta efter och vad du ska undvika när du köper ett par. Barn förtjänar all världens komfort. Vad det än är som du köper för dem, bättre att lägga in lite tänkande så att de blir bäst.

Skor av hög kvalitet, extremt bekväma, ger valuta för pengarna och ser bra ut är vad du borde titta på.

Bättre skor för bättre hälsa

När du är ute och köper barnkläder handlar det mycket om hur det ser ut på ditt barn, även om du också skulle tänka på passform och komfort. Men när det gäller barnskor måste du gå ett steg längre och påminna dig själv om att skor har påverkan på ett barns allmänna hälsa.

Fel skorpar kan leda till obalans eller olämplig anpassning och kan orsaka varaktiga hälsokomplikationer. Om skon är för hård kan den leda till blåsor och infektioner när de bärs hela dagen. Om skorna är lösa har det en obehaglig effekt på ditt barns hållning på lång sikt, för att inte tala om det tillfälliga obehag som han kommer att känna.

Vad du ska tänka på när du köper barnskor

-Den perfekta passformen: Skor bör varken vara för hårda eller för lösa. De måste passa perfekt in för bästa resultat. Så få ditt barns fötter rätt uppmätta av säljaren varje gång du är ute och handlar efter hans skor. Du kan själv göra en snabb kontroll genom att trycka på skonens framsida. Det bör finnas cirka en halvtums mellanrum mellan den längsta tån och skoens ände. -Den mest bekväma: Leta efter skor som ditt barn känner sig bekvämt i. Han kommer att springa runt och leka i dem eller gå i skolan i dem. I grund och botten kommer dessa skor att vara på hans fötter medan han är ute och gör många olika aktiviteter. Obehagliga skor kommer bara att hämma hans handlingar. -Skor med stängning : Ja, den här är också viktig. Eftersom ett barn är på rörelse för det mesta måste hans skor antingen ha snörningar eller kardborrplåster eller spänne. I grund och botten är någon form av stängning bra så långt som skorna inte glider bort från under hans fötter. Undvika slip-ons och backless skor skulle vara en bra idé fram till tonåren. -Kidens val: Kanske inte verkar viktigt för dig, men ett barn börjar gilla och ogillar inte i denna ålder. Det är trevligt att ta hand om hans preferenser också som förälder. Även om du måste ganska mycket balansera det bra med alla andra faktorer ovan.

Oavsett om det är ett par gymnastikskor för speltid eller skor för körkonserten i skolan eller skor som du måste köpa för den kommande campingresan - välj rätt sko för rätt tillfälle med tanke på alla ovanstående punkter. När allt kommer omkring betyder ett lyckligt barn en lycklig du!