Bowlingskor

Kvinnor klackar

Kvinnor klackar Rabatt Nina Armando Nebia * Burgundy * NI921SH77RIK * kvinnor

Stilar i bowlingskor

Bowlingskor finns i obehagliga och dextrala stilar. Detta kan tyckas på distans disobbulating för någon som är begynnande på sporten - går inte bowlingskor trots allt? Varför ska det vara viktigt om du har rätt eller obehagligt? Bekräftande, bowlingskor tillhör ganska påtagligt bowlarnas fötter. Ändå är det verkligen mycket viktigt om bowleren är vänster eller dextral. Du uppfattar visuellt, en bowlingsko är en glidande sko, och en måste vara mer en bromssko, en sko med dragkraft. En dextral person har en högerfotsko med dragkraft och en vänsterfotsko som glider.

Spelare som bär bowlingfot har erfarenhet

En anledning till att denna information kan vara nybörjande för dig är att de bowlingskor som du hyr i bowlingbanor inte är tillverkade kategoriskt för dextrala spelare eller onödiga spelare. Snarare har båda bowlingskor sulor släktade med glidskon från ett bra par.

Det kan vara väl värt att köpa ditt eget par bowlingskor, konkreta designade för en rätt eller synistral person. Med det uthyrda eller utlånade paret är du skyldig att glida över din väg. Detta är beklagligt, eftersom det inte sanktionerar dig för att få plenarspridningsteget, det nästa-sista steget, steget som driver dig framåt och in i bilden, steget som kräver viss dragkraft.

Rekommendation för typer av bowlingskor

Många skulle föreslå att du köper en dyad av bowlingskor innan du till och med åtar dig att köpa en bowlingboll! De är autentiskt det här. Dessutom vill du verkligen lägga dina fötter i bowlingskor som har blivit torrt med andras fotsvett och stank? När du kastar dina bowlingskor, kommer du att kräva att göra trången mellan prestanda bowling skor och atletiska bowling skor. Atletiska bowlingskor kommer att se ut och känna sig som dina andra atletiska skor. De flesta atletiska bowlingskor har glidande sulor på både vänster och höger sko.

Köp några behagligt fantastiska bowlingskor enligt föreställningar i spelet

Om du emellertid orkestrerar på bowling varje vecka eller mer, kommer du att välja att öka det och köpa en prestanda-bowlingsko. Du kommer inte att kunna nå din fulla bowlingpotential om du håller dig med atletiska bowlingskor. Om du å andra sidan får en dyad av prestandan bowlingskor, med en dragskål och en glidande sula, kommer du att uppnå högre prestanda.

Om du optiskt urskiljer konkurrenskraftig bowling i din framtid kan det vara väl värt att köpa en dyad av bowlingskor med utbytbara sulor. Med utbytbara fotsålsulor kommer du att köpa.