Bröllopskor

Alix & Andrew

Megan Pomeroy

Vill du göra ett modeuttalande på din bröllopsdag? Du måste välja rätt skor då! När allt kommer omkring drömmer varje brud att bli Askepott på sin stora dag, skulle du inte gå med på det! Idag har skor nästan lika stor betydelse som brudklänningen. Borta är de dagar då ingen märkte vilka skor du bar under den vackra klänningen. Nuförtiden handlar det om att fimma dessa skor med stil och uttala sig.

Att välja rätt bröllopssko är ett viktigt steg under bröllopsplaneringen. Du kan inte bara gå till en butik och hämta den som är den mest iögonfallande av alla. Du måste också ta hänsyn till vissa praktiska aspekter när du väljer en. Några pekare nedan bör hjälpa.

Komfort och passform

Komfort är en sak som du inte bör äventyra när du plockar en sko. Och du har desto fler skäl att välja den mest bekväma som passar perfekt när det är den mest speciella dagen i ditt liv.

Hälens höjd

Med ett val skulle du hoppa vid tanken på att bära en av de sexiga snygga skorna med 7-8 ”höga klackar, eller hur? Tja, lättare sagt än gjort. Tänk på det här sättet, du måste stanna i de skorna i ganska många timmar. Gå ner genom gången med absolut lätthet och komfort när 200 ögon stirrar på dig.

Den stora dagens nervositet är eftersom det är för mycket för handtag, så varför inte låta dina vackra fötter vara lyckliga hela tiden medan du hanterar dig själv med så mycket poise som en brud borde. Bättre att välja en medium hög klack (4-5 ") som är superkomfortabel och låter dina fötter andas också. Blockhälar med glitter är ganska trendiga i dag om du vill prova något annat. Annars är de klassiska spetsiga klackarna alltid för dig och erbjuder hundratals olika alternativ.

Färger och utsmyckningar

Vit har alla varit brudens favorit sedan tiden har känt. Naken, silver, bröllopskor! Om du vill bli djärv ska du ta på dig en klänning med rodnad skugga och en ljus färgad sko för att komplettera den perfekt.

För att få en prinsessakänsla till ditt brudutseende, gå till några vackra utsmyckningar antingen på klackarna eller framtill. Spets med blommiga applikationer kan vara ett annat sätt att lägga till den feminina känslan. Kom bara ihåg, om du jazzar upp din sko riktigt bra, så håll klänningen mer mot enkel.

Oavsett om en traditionell brud eller en modern, perfekta bröllopskor är det som gör din Askepott ser komplett på din stora dag