Damblusar

153-12 Ibiza pattern by DROPS design

Stickad DROPS tröja med spetsmönster i ”Paris”. Storlek: S – XXXL.

Blus presenterar en kvinna ganska feminint utseende, och speciellt designad för kvinnors värld. Med tiden förändras också mönster, och modevärlden tenderar att välja nya mönster med en ny, ny stil.

Normalt är kvinnorsblusar tillverkade av bomull, siden och linne. Trots att de serverar en variation, men med olika färger och mönster. De flesta av blus anses sommarvänliga och serverar en lös organisk look.

Typer av kvinnablusar:

Alla vet ofta att kvinnor inte bär samma design och bär inte samma stil; de ändrar stilar och mönster genom att göra innovation. Med mönster glömmer de inte att gå med trenderna.

På sommaren brukade de plocka upp en tunn topp eller tunika, på våren och hösten, de går med blommigt tryck, och på vintern anses ulltoppar vara det bästa valet. Om du vill gå med trenden kan du kolla in dessa typer av blusar och välja den som exakt matchar din personlighet och passform:

Blus med knappar: Gradvis har detta blivit en mer populär stil. De fungerar coolt med affärsdräkter, smala jeans, byxor och en kjol. De kan klä sig om så önskas. Det finns olika mönster och färger tillgängliga, välj efter din smak och önskemål. Tank top: Tank tops kommer med de tunna remsorna och ger dig en snäv passform. På sommaren kan du bära i enkelhet och på vintern, klä en jacka över den. Det är vanligtvis tätt mot buken. Halter stil: Kvinnors blus kommer också med grime stil. Denna topp är bunden i ryggen och visar vanligtvis upp din axel och armhålan. Det är den perfekta dräkten för en kvällsfest. Det ser på kvinna med tonade armar och smala axlar. Komplett inslaget: Dessa blusar kommer ofta i tryck och serverar en elegant look, perfekt för våren. Den lindar hela din övre del på ett elegant sätt och kommer nästan i bälte. Det ser elegant ut med magra jeans. Bonde-blusar: Denna coola, avslappnade och bekväma, kvadratformade halsringning, puffiga ärmar erkändes ursprungligen som en bonde-blus. Men idag finns det många mönster med många olika mönster och nyanser tillgängliga. De har ofta broderier. Bonde toppar ser snygga ut med snäva monterade jeans och kilklackar. Kaftan top: Det anses vara lämpligt för de flesta tillfällen. Oavsett om du är på stranden eller planerar för en utekväll eller till och med en kvällsfest, kan du oroligt bära detta. Det ser snyggt och elegant ut med varje botten. Ruffled blus: Flickor aldrig rädd för att visa upp sina romantiska utseende genom att bära en ruffled blus. Det ger dig en söt flickaktig look med rufsade i halsringningen. Mindre busstflickor kan få fördelar med voluminösa rufsar och ser tjockare ut.