Designerklänningar

Victorian Gown, Steampunk Walking Dress, stunning 1880's couture burgundy & bronze velvet satin pleats

Mode förändras kontinuerligt. Våra designers har ansvaret för att träffa vanliga människor med den senaste trenden. Och hålla dem uppdaterade om modebranschen. Vi har satt ihop olika typer av promklänningar för varje kroppsform så att du känner dig unik på promkvällen. Här är den korta förklaringen för att få den perfekta klänningen enligt din kroppsform:

Äppelform:

En äppelformad tjej bär sin mittdel relativt tyngre. De har ofta smala ben och en kort midja. De måste visa upp sina tillgångar som ben och smala midja och dölja problematiska områden som den tunga magen. En klänning med en imperium midja drar ögonen till din övre del. En hel kjol hjälper till att kamouflera din mittdel. Du bör tänka på att ha korta klänningar för att köra dina sexiga ben.

Timglas:

I timglasfiguren är dina höfter och byst i huvudsak ungefär samma omkrets i kombination med en smal midja. Denna typ av figur ger dig den kurviga korta idealfigur som många designers och kändisar strävar efter. De flesta av designers designar klänningar för denna kroppsform. Du bör prova olika halsringningar; speciellt V-halsstilen ser underbar ut på den här figuren. Och undvik allt som draperar över midjan, eftersom den lilla midjan är något att vara stolt över.

Päronformad:

I en päronformad struktur ses höfter ofta större än bysten med en väl definierad midja. Din midja är din bästa tillgång, så brukar alltid köra midjan och volymen till din överkropp, och betonar underkroppen och höftområdet för att skapa en balanserad silhuett. Ta en stropplös designerklänning eller A-linjol för att dölja dina stora höfter.

Tung byst:

Om du är en prom-tjej som har en stor byststorlek, har du antagligen ofta svårt att shoppa för den formella händelsen som prom-natten. Att få en klänning som smickrar ut din kroppsform och samtidigt ger den sexiga looken som också gör dig lugn, är ett hårt arbete att göra. Formgivarnas klänningar som haltar och klänningar med remmar anses vara perfekta för bystiga flickor. Och för att uppmärksamma ditt släta område, valde de långa krämiga benen en klänning med kort eller cocktaillängd.

Rektangelformad kropp:

Flickor med rektangelform har en smal ram med mycket få kurvor. För att se vacker ut på kvällen för prom, kanske du vill skapa en mer kurvig figur. Du måste dra uppmärksamheten på din byst. För att uppnå detta väljer du en klänning med smyckad byst eller imperium i midja klänning för att göra din övre del till en attraktiv punkt.