Jelly Shoes

White Jelly Shoes White Jelly Shoes. Only worn once! JuJu Shoes Sandals

White Jelly Shoes White Jelly Shoes. Bär endast en gång! JuJu skor sandaler

Kommer du ihåg de ljusa, vackra och glitteriga plastskorna från din barndom? Ringer geléskor på en klocka? Visst gör det! Du skulle ha vuxit upp med en hel del av dem som var ditt stolta innehav som barn på 80- och 90-talet. Om du får en chans skulle du inte vilja återuppleva dessa minnen igen? Till din överraskning gör geléskorna ganska comeback igen med fullständig återupplivning för att smälta in i dagens modetrender. Det är inte bara för barn längre, utan vem som helst kan vagga det med stil!

En absolut sticker ut bland skorna

Första saker först - de kommer säkert att få dig att känna dig nostalgisk och gå igenom de vackra barndomsminnen! De är gjorda av plast (i själva verket ett material känner som PVC - även om dessa dagar återvunnen PVC används alltmer) - Ok, det kanske inte låter väldigt tilltalande, men när något ser så vackert ut på dina fötter varför bry sig vad det är gjort av om det inte är skadligt, är det inte? Och dessa kommer säkert inte att skada dina fötter.

Dessa skor är transparenta, de är superlätta och bekväma och lågt underhåll - Vad mer vill du ha! Listan slutar inte bara här, geléskor kommer i livliga färger, och de ser fantastiska ut oavsett om det är ett par lägenheter eller ett par blockklackar eller till och med plattformar som du bär.Ja, tro det eller inte, du kommer har så många olika variationer att välja mellan!

Flauntera dem med stil

Tänker du om dessa skor passar din personlighet och stil? Helvete, de är gelé, hur kan de inte se bra ut på någon! Bär det på rätt sätt och du kan säkert bära det på ett sätt som får huvudet att svänga. Många modedesigners och toppskodsmärken blir extremt kreativa med dessa skor eftersom de förmodligen ser dem bli en galning på nolltid.

Några användbara tips nedan:

  • Slå ihop det med ett djärvt par strumpor eller en feminin eller till och med med dina strumpbyxor
  • Bär en kontrasterande ljus färgad gelé med en monokrom outfit
  • Du kan också få det eleganta formella utseendet - bara ha på dig de klassiska svarta!
  • Ange ett parti som bär en av de glittrande geléerna i häl och se den iögonfallande effekten det har på människor runt
  • Vill du visa upp dina vackra pedicured fötter - ge dem en naken look med dessa söta transparenta skor

Vill du ta en promenad på sandstranden? En promenad i parken? Vill du njuta av att dansa i regn eller åka till en poolfest? Eller helt enkelt vill ge en twist till din annars tråkiga formella look? Dessa skor ger fullständig rättvisa och kompletterar alltid din stil.