Longines Evidenza klockor

#Repost @nikoseijuro ・・・ Seiko Urchin SNZF17 modded with DLW Urchin Dual T...

#Repost @nikoseijuro ・ ・ ・ Seiko Urchin SNZF17 modded med DLW Urchin Dual Time Keramisk insats • Ger dig verklig 2 tidszonfunktionalitet • Gratis leverans över hela världen för alla moddelar

Om du letar efter en trendig klocka med arvskänsla här kommer jag att presentera exakt samma klocka som du inte kan ignorera att köpa.

Longines är ett av de mest pratade varumärkena för schweiziska armbandsur. Ibland har märket introducerat många anmärkningsvärda armbandsur som är dedikerade till olika teman. Longines Evidenza är en sådan kollektion under varumärket Longines som ägnas åt den revolutionära eran 1920-1925. Med känslan av modeuttalande från den tiden och behovet av modern man och kvinna, har Longines skapat magi i Evidenza namn.

Longines Evidenza är populärt för sina utmärkta funktioner och anmärkningsvärda design. Alla 8 armbandsurar under kollektionen har Tonneau-form och är tillverkade av antingen rostfritt stål eller 18 karat rosa guldmaterial. Dessa klockor ser väldigt eleganta ut för både män och kvinnor och kan bäras när som helst eller när som helst med glatt. Om du vill tas på allvar och uppskattas för din visdom är Longines Evidenza mer än perfekt för att fullborda ditt utseende med nåd.

Nästan varje Evidenza-klocka har ett glas som är tillverkat av repfria safirkristallmotståndskraft med antireflekterande beläggning och vattenbeständighet upp till 3 bar. Dimensionen på klockorna under kollektionen varierar från en till en annan, men de kompletterar alla armbandsstorlekar.

Evidenza klockor kommer med två olika kalibrar 650 och 615. Klockans rörelse är mycket exakt med självlindande kronografrörelse som är helt mekanisk slår vid 28'800 vibrationer varje timme med 42 hästkraftsreserv. Chronografmekanismen för klocka är unik med central med 60 sekunders hand och 12 timmars räknare vid 6o'klocka medan 30 minuters räknare klockan 9.

Evidenza-klockarnas rattar och händer är av silver- eller svart Flinque-färg medan timmarsmarkeringar är målade i arabiska siffror med blå stålhänder. Du kan både alligatorrem i brun färg eller rostfritt stålrem med säkerhets tryckmekanism och viklås. För dess funktioner kan alla mindre nackdelar enkelt delas om du vill se vackra och eleganta ut. Longines Evidenza är ett måste för människor som du.