Longines Lindbergh Klockor

Patek Philippe Grand Complications Automatic Men's Watch, 18K White Gold, Cream Dial, 5159G-001

Patek Philippe Grand Komplikationer Automatiska herrklockor, 18 K vitguld, grädde urtavla, 5159G-001

Om du älskar antika klockor, en av klockorna kan du aldrig motstå att köpa det här. Så vet om produkten.

Om du är förtjust i kulturarv, skulle du säkert gärna ge dig en antik look med en antik klocka. Men de antika klockorna som du hittar på marknaden är många. En av de bästa klockorna som du tycker passar dig är Longines Lindbergh-klocka på grund av dess antika utseende och starka kropp. Funktionerna räcker också för att du ska bli kär i det. Så låt oss gå vidare till det.

Klockor med rund form är populära bland många även idag, eftersom det hjälper dig att titta på tiden utan någon form av förvirring. Samma sak finns i Longines Lindbergh-klocka också. Den dubbelriktade rotationsrammen kommer också att vara bekväm för dig, för ett antal aspekter, när du använder den.

I likhet med andra produkter av longines är glaset repfast med ytterligare lager av oxider för att förhindra reflektion från ytan. Vredet är utformat för att utforma på ett sätt så att det absorberar minimalt ljus och reflekterar det maximala för bättre synlighet. Vreddiametern är 47 mm och är motståndskraftig mot vatten med ett gott djup som till och med kan ge 3 bar tryck.

L699 och den självlindande kalibern visar exakt tid med 28000 vibrationer per sekund, vilket kan ge dig nästan 2 dagars kraftreserv, vilket kan räcka för dig. Materialet i Longines Lindbergh-klockan är tillverkad av läderalligatorrem som är brunfärgad, och det också med ett spänne. De målade romerska siffrorna och händerna är gjorda med en färgkontrastfärg som ger dig bästa synlighet, även under extrema mörka förhållanden.