Mary Jane skor

Burgundy Mary Janes

Bourgogne Mary Janes

Från tonåriga flickor till äldre kvinnor, alla längtar efter Mary Janes. Mary Janes (amerikanskt namn) är en sko med en bred rund tå, minuscule häl och framför allt en springa över knäppt rem över vristen. Dessa skor hade utvecklats genom åren och smickrade fusionisterna med deras funky och frilly utseende.

Fantastiskt sortiment av skor

Efterhand blev dessa fantastiska skor de måste-ha-skorna i en flickas garderob. Oavsett ålder har mary jane skor glamrade hjärtan hos många tonåriga flickor och kvinnor med deras flörta utseende. Känner du varför många flickor i alla åldrar längtar efter dessa skor? Dessa charmiga skor när de bärs får en flicka att känna sig som en kvinna och en kvinna känns som en flicka. Så populära är Mary Janes att Fergie, en berömd musiker såväl som en sångare låtade texter för att fira hennes mani för dessa flirtiga skor.

Flickor älskar dem

Ett av de följder som orsakar varför flickor älskar mary jane-skor är att de utvecklats i historien i olika modeller och stilar. Mary Janes med låg klack ersätts av höga klackar; ryggen ersätts av rygglösa mulor; och mer över används både i avslappnad och formell anledning som sträcker sig från kontor till rialto.

styling

Många skor kom och många stilar introducerades men Mary Janes är den som ständigt utvecklas med den moderna modevärlden och dessutom enligt flickans önskan och framtidsutsikter. Nu är det sultest modestyret inte bara flickorna älskar Mary Jane utan också de mogna kvinnorna.

Dessa skor har en typ av rem över vristen och har ofta låga klackar och rundade slutna tår. Traditionellt bärs de av flickor, men i det förflutna bärs de också av pojkar. I samtida dagar har dessa skor stor berömmelse och tilltalande bland kvinnor i alla åldrar dessutom.

Mary Janes skor har ersatt standard T-Bar som vi alla växte upp med. Men precis som med den traditionella "T-baren" är det fortfarande absolut nödvändigt när du köper dem till dig själv eller din dotter,

att passningen bedöms kongruöst innan du bär dem. Som skodonsteknolog under de senaste 12 åren har jag bevittnat detta starka popularitet hos Mary Janes. Jag har emellertid bevittnat de skadliga effekterna de kan få på din fot om de inte är felaktig monterade. Här ger jag några tips för att kontrollera att du köper skor som bäst passar din fot. Således kan du också köpa sådana fantastiska skor online och att du senare lätt skulle få en av dessa för dina nära och kära, så att de kan uppleva något ovanligt men ändå trevligt när de bär på en gång.