Michael Kors Bradshaw-klockor

Unisex Slim Runway Black-Tone Stainless Steel Bracelet Watch 42mm MK3221

Michael Kors Access Unisex Digital Bradshaw Rose Guldton Rostfritt stålarmband Smartklocka 45mm MKT5004

Sedan 1981 förknippas Michael Kors namn med högklassiga, lyxiga tillbehör. Bradshaw klockor är en populär klocka under sin signatur arkad som är uteslutande dedikerad för båda könen.

Mode och stil var alltid förknippade med kvinnor bara sedan årtionden och Michael Kors bradshawklockor har oriktat antagandena om att skönhet endast är för kvinnor. Michael Kors 'Bradshaw-klockor är perfekta armband som märker denna titel med perfektion.

Bradshaw-klockor har utformats med spår av traditionell design tillsammans med en blandning av feminin känslighet och en antydan till mäns modefluga. Klockan ger en känsla av arv i en handled på grund av känslig gravering av romerska siffror och överdimensionerad ram. För att lägga till den sportiga känslan är klockan designad med kronografiska accenter.

Michael Korss klockor är kända för sin utsökta design och högkvalitativa funktioner. Bradshaw klockor passar till alla utseende, vare sig sofistikerade snygga kläder eller en tjej intill, även med den funky och lätta helgen chic.

Michael Kors Bradshow Klockor har några utmärkta funktioner som framgångsrikt listade det med några toppdesigner armbandsur tillgängliga över hela världen. Bradshaw klocka är en midsize klocka med rostfritt stål kropp som ger utseendet av styrka och elegans samtidigt. Väskor är 36 mm som passar nästan varje handledsstorlek.

Den största anledningen till att köpa den här klockan är att den är vattentålig upp till 10 ATM. Denna funktion gör att klockan kan vara ett tillbehör under alla årstider utan att bli paranoid av klockans hållbarhet. Michael Kors klockor kommer med två års garanti och inom denna period om något fel eller problem uppstår, tar företaget ansvaret att antingen byta ut eller reparera klockan helt gratis under vissa angivna förhållanden.

Michael Korss klockor är av importerad kvalitet och värdesätter globalt med iver. Klockorna är måste för varje garderob av tillbehör för att vara snygg och avundsjuk för andra ögon. Att bära Michael Kors signatur är en modet idag och om du är ägare till denna klocka, kommer förtroende och sofistikering automatiskt att vara din stil uttalande.