Michael Kors Mk5128 Klockor

Oversize Bradshaw Chronograph Unsiex Watch No reviews

Extra stor Bradshaw Chronograph Unsiex Watch

Michael Kors är ett stort märke i armbandsurens värld och är känt för sina säkra kvalitetsprodukter. MK 5128 är ytterligare en medalj till sin arkad som är extremt populär och en av de högsäljande armbandsuren.

Michael Kors är en av de bästa designarna inom segmentet lyxtillbehör. Hans signaturmärke är känd globalt för den unika designen och den höga kvaliteten. MK 5128 är en sådan frid som är mycket iögonfallande och populär bland flickor i alla åldrar. Klockan är känd för sin dykermärke och du kan simma med denna klocka utan rädsla för skador.

Populariteten hos Michael Kors MK 5128 gör denna armbandsur mycket efterfrågad. När dykare tittar kan den fungera på djupet cirka 100 meter. Vacker landningsbana MK 5128 är definitivt gnistor med sin stil. Armbandet är polerat och glansigt och designen är helt felfri. Den är speciellt gjord för att komplimera feminint utseende och varje dag.

Michael Kors MK 5128 har några mycket slående funktioner som att det är vattenbeständighet och du kan njuta av vatten, regn eller simma med klockan. Fodralets diameter är 38 mm som gör klockan bekväm med alla handledsstorlekar. Metallstämpeln och fodralet från MK 5128 är tillverkat i rostfritt stål och klapparna har tryckknappsäkerhet. Den här gången har guldskiva med mycket lysande rosa tonhänder. Ramen är till och med fixerad som ros i guldton. Arabiska siffror har graverats till MK 51288 för att ge det ett unikt utseende. Datum visas mellan klockan 4 och 5 o, så det är väldigt lätt att fånga datum och tid alltid. Michael Kors MK 5128 är aktiverad med japansk kvartsrörelse medan mineralkristallen som används i klockan är repmotstånd.

MK 5128 armbandsur är en smal armbandsur med väskans tjocklek är endast 133 mm. Den enda nackdelen med produkten är dess pris, men för dess utseende och dess funktioner är priset inte alls betydande. Detta är ett mästerverk inom designer armbandsur segment och om du är en armbandsur beundrare denna klocka är särskilt för dig.