Seiko Superior Klockor

I finally picked up the new Seiko Fieldmaster SBDC011, a field watch in the tuna...

Jag plockade slutligen upp den nya Seiko Fieldmaster SBDC011, en fältklocka i kroppen för tonfiskburk. Detta är min fjärde automatiska tonfiskburk efter 6159-7010, SBDX005 och SBDX011.

Seiko erbjuder en sportig klockkollektion som också kan bli elegant med en annan rem. Det passar för varje budget. Oavsett vad du vill, har Seiko allt.

Seiko Superior-klockor är kända som de programmerade hoppningstiderna eller dynamiska eldade hopparklockor, men oavsett vilket namn du vill kalla dem, är de pålitligt exakta och nedsänkbara vid profunditeter. När du söker efter ett livligt snyggt ur för att hålla dig informerad om dina hopp, förmedlar dessa klockor grundläggande kapacitet till måttliga kostnader och tar lite hänsyn till vilken stil eller vilket erbjudande du väljer

Skälighet: Eftersom det finns modeller för varje ekonomisk plan och stillutning, kan du uppskatta rimlig kapacitet, när du är under vattnet eller ett snyggt utseende, när du är på torrt område. Du kan regelbundet upptäcka Seiko Superior på special för mitt i $ 200 och $ 300. Utilitaristiska funktioner: För dem som behöver hålla sig informerade om hopptid gör den begränsade vridningen på ramen den skyddad för att vända den till rätt väg genom känsla, särskilt planerad med tanke på dykhoppning. De mycket strålande markeringarna och händerna gör det enkelt att läsa, medan de är i mörkare, djupare vatten. Oavsett vilken Seiko Superior-klocka du väljer, håller den repsäkra pärla din timme skyddad och praktisk, även under de grovaste nedsänkta förhållandena.

Lockande sportighet: Med en chans att du söker efter ett mer omfattande och tyngre fodral ger organisationen större mål, tillgängliga i borstad, rengjord rostfritt stål. Du kan välja en blandad påse med grupper eller remmar, oavsett om du lutar dig mot den anslutna armbänken i rostfritt stål eller de mörka elastiska grupperna och uretanbanden.

Även om modellerna från Seiko Superior kan skilja sig åt i ansiktsstilar, kan du välja mellan den mycket uppenbara säkerhets orange eller gul, men många väljer de smarta mörka konfrontationerna, som är gynnade för regelbundet bärande.