Seiko Tuna Klockor

SEIKO SUPERIOR TUNA

SEIKO SUPERIOR TUNA

Seiko Tuna är en stor variation bland armbandsur i kvarts som är känd för sin oöverträffade stil och utseende. Detta är något som väldigt lockar ungdomar eftersom de tycker att det är något som verkligen definierar deras personlighet.

Armbandsur betraktas som viktiga och oundvikliga artiklar i daglig användning. Spårningstid är nödvändig för att upprätthålla tempo i arbete och liv. I detta avseende har armbandsur flera lägen och sorter som alla syftar till att tillgodose olika människors smak. Seiko Tuna är en sådan sort som kommer med en metallisk urtavla och gummiband samtidigt som den stödjer både komfort och stil.

Funktioner

Följande funktioner förklarar tydligt den här klockans förmåga.

Klockan levereras med en rund formad urtavla som hjälper synligheten. Det består av rostfritt stål som gör det tillräckligt hållbart för att hantera alla situationer. Skåpets diameter är cirka 48 mm och tjockleken är cirka 1,47 mm. Dialfönstret är svartfärgat och består av Hardlex-material. Det levereras med gummiband som verkligen är bekväma att bära under lång tid utan att orsaka någon form av hudirritation. Armbandsuret visar både datum och dag på klockratten för bekvämlighet och enkel referens för användaren. Det är vattentåligt och tål lätt vattentryck till 300 meter.

Seiko tonfisk är en riktig symbolik för ungdomlighet. Den övergripande designen och utseendet matchar tydligt med attityden och omdefinierar personlighet på ett nytt språk. Metallisk finish med gummiband ger en mysig utsikt. Den analoga klockan i en digital tid med alla funktioner bundna ihop ger den en sällsynt status som en antik som folk älskar att ha med sig alltid.