Seiko Velatura Klockor

Farer Endeavour

Dangers Endeavor

Seiko Velatura klocka består av rent rostfritt stål och levereras med gummiband för en bekväm outfit. Det är en riktig symbol för stil och så kallad design har byggts specifikt för att hålla den före tävlingen.

Armbandsur är något som människor möter varje ögonblick. Valet av att bära dem varierar emellertid från person till person eftersom två av dem inte har samma val och preferenser. Seiko Velatura är en av de lyxiga klockkollektionerna som levereras med rosa-guldplätering med lysande händer byggda specifikt för att ge ett helt nytt utseende till modern stil.

 Funktioner

Seiko Velatura har ett paket med funktioner som gör att det sticker ut från mängden.

Den är utrustad med kinetisk drivenhetsteknik som anses vara den senaste bland de tekniker som används i senaste klockor. Den levereras med både handvind och automatisk inställning av tid. Den har inbyggd drivenhetsindikator som visar omfattningen av kraftproduktion och ackumulerad kraft. Det finns i svart urtavla och klockhänderna är laminerade för synlighet i mörkret. Timpositionerna är markerade med prickar. Minutmarkeringarna är belägna nära ytterkanten. Den är utrustad med safirkristall som är skrapbeständig i naturen. Det finns två separata strömbrytare som visar dagen och reservkraften. Det är vattentåligt och tål tryck upp till 300 fot. Den har inbyggt fast fodral för att skydda klockan från mekaniska skador.

Seiko Velatura är en fantastisk klocka när det gäller stil och teknisk applikation. Det är något som är långt bortom tiden och anses vara en framtida version av analog klocka som är lika iögonfallande utan att kompromissa med kvalitets- och hållbarhetsaspekten.