Tennis skor

Adidas Swift Run Sneakers via Nordstrom | sneaker, tennis shoe, shoes, footwear,...

Adidas Swift Run Sneakers via Nordstrom | sneaker, tennissko, skor, skor, atletisk, idrottsman, aktivkläder, träning, rosa, grå, söta skor, shopping, nordström, stil, mode

Du kan inte bara gå ner till tennisbanan i dina vanliga skor och spela en omgång tennis. Det rekommenderas inte åtminstone. För det första utgör det stor hälsorisk och ökade risker för skador, såväl som det kan orsaka ren obehag och begränsa dina rörelser. Det är därför du verkligen behöver tennisskor. Bra betyder inte nödvändigtvis att du måste gå med ett varumärke. Det finns mycket viktigare saker att se upp för.

Vad ska man tänka på när man köper en tennissko?

Skor är en sak som kräver absolut komfort. Du kan inte kompromissa med den faktorn oavsett om det är en casual sko du letar efter eller en specifik atletisk sko. Idrottsskor måste vara oerhört bekväma med tanke på att du inte bara kommer att gå i dem utan att springa och hoppa runt hela tiden.

Med så många olika varumärken och variationer som finns tillgängliga på en marknad idag kan det vara lite svårt att välja rätt par tennisskor. Några pekare nedan bör vara till hjälp:

Lätt vikt och bra grepp

Lätta skor ger alltid en fördel för din prestanda i spelet jämfört med de skrymmande. Enkel anledning är att de möjliggör snabba rörelser, utan vilka du inte riktigt kan spela bra tennis, kan du?

Med de intensiva rörelserna ökar chanserna att glida eller vrida din fotled starkt. Därför är ett fast grepp mycket viktigt för skorna. Skosulan måste vara gjord av ett högkvalitativt material för att tillgodose detta behov.

Flexibilitet och hållbarhet

En annan viktig aspekt är flexibilitet. Pröva olika skor, springa och hoppa lite i dem och du bör ha en rättvisande uppfattning om en sko är tillräckligt flexibel eller inte. Ett enkelt test kan vara att försöka böja skorna med händerna, och det bör tillåta det utan mycket ansträngning.

Hållbarhet är nästa faktor som du vill ta hänsyn till. Håller med om att slitage på skon kommer att hända när du spelar tennis på grund av ansträngande rörelser, men det betyder inte att du skulle behöva få ett nytt par med några dagar. Hur många har råd? Om skorna verkligen inte är i bra skick rekommenderas det naturligtvis inte att spela i dem länge och det ökar risken för skador / olyckor på banan.

andnings~~POS=TRUNC

Dina fötter behöver också andas. Denna funktion är viktigare för människor som tenderar att svettas rikligt. Konstant svettiga fötter kan leda till infektioner som onödigt kommer att tvinga dig att stanna utanför domstolen under en tid. Svettiga fötter kan också bli riktigt illaluktande och leda till förlägenhet.

Gör lite forskning, läs några recensioner, prova på en hel del olika märken och välj bara dina tennissko eftersom det inte är ett alternativ att äventyra hälsan.