Timex Indiglo-klockor

Timex Expedition Base Shock Alarm Indiglo Digital T49976 Men’s Watch

Funktioner: Hartsfodral Hartsrem Kvartsrörelse Akryl Crystal Digital skärm Stötmotstånd Indiglo (Nattlampa) AM / PM Display Larm Stoppur Nedräkning Timer Månad, dag och datum Visning Fast hölje Bakspänne Lås 100M Vattenbeständighet Ungefärligt Falldiameter: 49mm Ungefärligt Tjocklek: 15mm

Med Timex Indiglo har företaget gått mot att omdefiniera varumärket på ett nytt sätt samtidigt som det parallelliserats med den nuvarande trenden som råder i samhället.

Med en ökande trend att följa mode och stil har tätt meningsfull klädsel blivit en nödvändighet. Timex Indiglo är en sådan variation från huset av Timex som har gett plats till själva stilfaktorn i det nuvarande samhället. Det är något som har varit lika med företagets rådande tagline att alltid vara ung och ny. Det är en produkt som tydligt definierar människors perspektiv på att använda klockor inte bara för tid utan snarare för att kommunicera åsikter och attityd till andra. Det bidrar starkt av dess eleganta design och stil utan att arbeta mycket med designaspekten. Det har kunnat behålla enkelheten som bäst.

Funktioner

Funktionerna förklarar det arbete som gjorts för att uppnå detta.

Klockan har en unik design som gör att den står annorlunda i mängden. En person som bär den har således samma definition. Den har ett inbyggt rostfritt hölje som ökar dess hållbarhet. Vidare skyddar den klockan från eventuella korrosiva åtgärder i miljön. Klockan består av mineralglas som gör den helt repfast. Klockan är extremt lätt och väger cirka 50 g. Den är vattentålig i funktion och tål tryck till 30 m. En svart rem binder klockan till handleden och är vänlig mot huden. Den svarta och runda urtavlan ger den ett elegant utseende. Händerna på timme och minut är lysande för synlighet i mörkret. Den är utrustad med ett nattljus som möjliggör synlighet under begränsade ljusförhållanden.

Med så många funktioner i en enda klocka har Timex Indiglo lyckats markera sin position framgångsrikt i människors sinne och därmed göra företagets rörelse framgångsrik.