Timex kronografklockor

Mens Glycine Airman 17 Sphair Automatic Watch 3927.196

Mens Glycine Airman 17 Sphair Automatic Watch 3927.196

Timex Chronograph är en populär herrklocka som är känd för sin stil, eleganta utseende och eleganta outfit. Det kräver inte något speciellt tillfälle för att bära det snarare det skapar en miljö att fira vid bärande.

Det nuvarande århundradet har fokuserat mer på att utforma klockor som inte bara representerar stil utan också mäter tid på ett exakt sätt. Timex Chronograph är en sort från huset av Timex som har inbyggd kronometer för att mäta minut, sekund samt bråkdel av en sekund ganska exakt. Det är endast avsett för män. Det är populärt bland människor för sitt eleganta och muskulösa utseende. Den har inbyggt hölje i rostfritt stål som gör det hållbart för användning i alla skick.

Funktioner

Följande funktioner förklarar klart och tydligt om denna klockslag.

Den har ett inbyggt rostfritt hölje som gör det starkt nog att bära alla former av mekaniskt slitage. Klockan kommer med rostfritt band. Detta gör det motståndskraftigt mot korrosion. Det är vattentätt i naturen och kan användas utan att oroa sig för någonting. Klockan levereras med svart urtavla med silvrig yttre för bättre utseende. Rörelsetypen är kvarts och är utrustad med Chronograph-display. Det finns 1 års inhemsk garanti. Den är vattentålig och tål tryck till 100 m. Det drivs med litiumjonbatteri. Den inbyggda kronografen kan användas både som stoppur såväl som vanlig armbandsur för visning av tid.

Timex Chronograph är rätt utformad för användning av människor i digital tidsålder, eftersom den i hög grad föredras av tekniska kunniga ungdomar. Det är något som kan bäras vid varje tillfälle. Det kan också presenteras som en gåva för att överraska kära eftersom det garanterar glädje tillsammans med bekvämlighet.