Vinterrockar för kvinnor

(notitle)

Ser du fram emot att köpa några vinterrockar, damer? Även om det är mycket svårt att hitta användbara vinterrockar för kvinnor. Eftersom de flesta tillgängliga är gjorda för mode, utan att betona den faktiska användningen, för att hålla damerna varma och mysiga. Detta tvingar ofta kvinnorna att använda herrrockar. Bara för att hjälpa kvinnor, kolla in dessa toppklassade vinterrockar, som kan hålla en isolerad på samma gång i mode.
  1. Dunfrack av United-färger av Benetton:
Med en blandning av 80% dun och 20% fjädrar är denna bälte lagen redo att bekämpa de svåra snöstormarna. De knäppta stormklapparna tätar blixtlåset. Men huven är banbrytande som helt täcker framhalsen.
  1. Lauren Downs av Ralph & Lauren:
Isolering från topp till botten är väldigt imponerande, med en med päls i päls på huven för ansiktsskydd. Det silkeslena yttre tyget i mikrofiber håller bort fukt.
  1. Down Coat by Zero Exposure:
Med yttre satintyg med inre fyllning för 60% dun och 40% fjäder, är denna produkt att " döda kyla" men med sötma. Den inre kragen är fleece vadderad och huven trim är päls. En utmärkt kombination av mode och funktionalitet.
  1. Scoring Dress coat av Guess
En mycket söt ladylike vinterrock för kvinnor i ljusrosa. Tyget är vävt med 60% ull. Med de puffade prinsesshylsorna med svarta knappar och en flytande veckad botten är det en perfekt blandning av traditionella och moderna pälsdesign.