Vita kjolar

Modelagem Premium #designer #patrones #diy #sewing #modaelegante

Premium Modeling #designer #patrones #diy #sewing #modaelegante

En kvinnas garderob är något nära Pandoras låda ... staplad med en mängd varor, några hängda, några staplade och några snyggt förvarade i lådorna. Det är som att gå in i en magisk värld, där du ser alla slags underbara saker. Varje tjej har bara en mardröm som är en fullständig paradox i sig: hon har aldrig tillräckligt med utrymme i garderoben ... hon har heller INTE någonting att bära !!! åh! Resor av att vara en flicka!

Och är det ganska lilla antalet i vitt. Vita kjolar är en klassiker, de är aldrig på modet, oavsett om det är ett vanligt, dumt nummer i cambric, eller den mycket älskade denim, eller ruched och ruffled, veck eller skiktad, bär dem som wraps, gå för maxi eller fotled, vita kjolar är definitivt här för att stanna och borde definitivt vara en del av varje flickas ensemble.

Vissa stilar som du definitivt måste äga, särskilt i den universella vita:

Blyertskjol: Dessa kjolar är vanligtvis knälängda och monterade. Detta nummer passar de flesta kroppstyper, infact det gör en stor formell slitage och något som du skulle älska att göra för att arbeta tillsammans med blousons eller blazer. Veckade kjolar: Dessa ser vackra ut, oavsett om du bär dem korta, fotled eller till och med i full längd, som en zigenare snitt. De är sportiga och roliga och definitivt väldigt lockande. Slå dem ihop med en grimma eller en kisolöverdel. Maxi kjol: En grov ut denimknappen ned skjorta, med en vit maxi skulle helt spika sommarutseendet. Maxi-längden är väldigt populär, den är chic och flytande och perfekt för en lunchtid. Mini kjol: Listan skulle vara ofullständig utan "Mini kjol". När du är i förvirring ska du gå direkt till det här lilla antalet, och du kan slå det ihop med nästan vilken topp som helst och i slutändan ser snygg ut. Cirkelkjol: En stil som har gjort ett comeback från 1950-talet, det är en full kjol, flödande och blossad. Det är bäst sammansatt med en kroppsmonterad stickad topp för att få fram kjolens lyster. Boho kjol: det är det pittoreska zigenare som har en förtrollande lockelse till det. Den sträcker sig över hela kroppslängden, med slitsar, utan och ibland en slits som börjar från mitten av låret vilket gör den äggigare och sexigare. A-Line kjol: A-kjolen betonar midjan och kamouflerar höfterna och gör den till en favorit för kvinnor i alla storlekar. Ett snyggt litet antal i vitt är ett måste. Asymmetriska kjolar: skiktade, flytande och asymmetriska ... de är din go-to's för en sommarpicknick med familjen. Wrap kjolar: de är funky och uber-chic. En wrap i vit går definitivt långt för att sätta dig högt upp på modaradaren.

Så håll inte tillbaka den impulsen längre, för det skulle bara vara en synd, inte att hänge sig åt dessa vita klassiker.