Home / kök / Köksbacksplash stylingtips från experterna
Köksbacksplash stylingtips från experterna

Köksbacksplash stylingtips från experterna

Din backsplash i köket är en speciell plats som du kan bestämma. Vill du ha det funky eller sofistikerat, högt eller neutralt: vad tolkar dina tankar? Vad du än väljer är det ditt val, men kom ihåg att förfina platsen med en unik, modern och kreativ design.

Dessa tre faktorer: kreativ, modern och unik är själen i hela din urvals- och beslutsprocess. Du kan ta hjälp av din köksdesign och hitta en backsplash som accentuerar hela köket och gör din eldstad fantastisk. Valmöjligheterna är oändliga och kanske är detta ett plus och inte ett negativt. Köksdesignexperterna rekommenderar dig några viktiga tips för att göra hela din process enklare.

Backsplash i köket har två huvudfaktorer att tänka på: material och färg. De kräver en del hårt arbete med kakel och att matcha plattsättningen av väggar och golv tar tid då dagsljuset ändrar färger något. Så du kontrollerar att backsplash-färgen du väljer matchar de installerade plattorna vid olika tider på dygnet och natten. En huvudfärg som matchar backsplashen och två eller tre accentfärger som återspeglar kökets övergripande design.

Din köksbänkskiva kan vara till stor hjälp för att välja rätt färger och material för backsplash eftersom den ligger precis bredvid den. Vissa borttagna föremål i ditt kök, som t.ex B. belysningsarmaturer och apparater, kan också påverka. Det kommer att förbättra din urvalsprocess om du tar hänsyn till alla dessa faktorer.

Du kan skapa en intressant backsplash genom att blanda en mängd färger och metalltoner som borstat rostfritt stål, antik mässing eller brons med oljemassage, etc. Ange några marmor- eller granitplattor för att öka variationen av material och färger. Det här är några idéer du kan hitta på HGTV och Houzz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*