Home / Mode / korgpåsar
korgpåsar

korgpåsar

Vackra korgpåsar finns för stad eller strand. Korgpåsar med eller utan dekoration, broderi eller dragkedja.

Klassificering av kategorin korgpåsar

Korgväskor är en accessoar som de flesta kvinnor bär på sommaren – begreppet korgväska är faktiskt missvisande och fel. Eftersom dessa raffia- eller halmpåsar, så kallade accessoarer, inte är gjorda av samma material som korgar.

Korgar är vävda av pil och är relativt stabila och inte riktigt flexibla och anpassningsbara på grund av nätet. Till exempel används raffia, halm eller till och med bananblad för att göra flätade påsar.

skillnader i form och användning

Formen på korgväskan beror på bärarens smak och det aktuella modet. Men förutom dessa två faktorer spelar även väskans syfte vad gäller storlek och design roll. Så givetvis modeller som är tänkta att fungera som strandväska, större än en variant som är tänkt som handväska. Och färgen på en korgväska beror såklart på modet.

Som en passande följeslagare till outfiten

Som en modeaccessoar är den det perfekta komplementet till vilken sommaroutfit som helst. Det skär en särskilt bra figur på stranden och på semestern. De modeller som dessutom är dekorerade med snäckor, blommor eller sommarmotiv är särskilt vackra.

En annan fördel med korgväskan är att den passar bra till stranden och även ser bra ut när du går på restaurang efteråt.

Korgväskan är dock en sommarkärlek; På vintern är det outhärdligt på våra breddgrader. Eftersom korgpåsen inte är regn- eller vattentät, vilket kan leda till timmars duggregn, kan den sönderfalla. Därför är det bäst att övervintra i garderoben så att du kan njuta av det igen nästa sommar.

Sydne Style visar upp de bästa halmkorgsväskorna online till överkomliga priser.
12 av de bästa korgpåsarna att köpa N
Bästa halmväskor - korgpåsar och strandväskor för 20
Pablo Ivory-Burgundy Basket Bag Sarta - Arteme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*