Home / Stil / Korta leggings outfit idéer
Korta leggings outfit idéer

Korta leggings outfit idéer

Medan de flesta av er borde vara mycket bekanta med att bära leggings, ska jag idag prata om något mer specifikt som ni kanske inte är bekanta med. Idag ska jag prata om hur man bär korta leggings. Jag ska inte prata om leggings som är riktigt korta och slår över knäna. För det mesta kommer jag att täcka de leggings som bara är längre än knäet och de korta vadlånga leggingsen eftersom de faktiskt kan få dig att se smal och lång ut. Låt mig nu visa dig några av de bästa outfitidéerna för korta ben som jag har samlat åt dig.

Vit t-shirt med jeansjacka och korta svarta leggings


källa

Medan de flesta korta leggings-outfits är väldigt enkla och minimalistiska, vill jag visa dig att du också kan bygga en mer sofistikerad och snygg lageroutfit runt dem. För att uppnå denna look kan du bära en blå jeansjacka över en vit tryckt t-shirt för toppen. Kombinera dem med korta, vadlånga svarta leggings. Bär vita sneakers för att få skorna att se avslappnade och snygga ut.

Svart och grå prickig tunikatopp med vita croppade leggings

svart och grå prickig tunikatopp med vita leggings
källa

För att forma denna lite vintage och mogna look kan du bära ett svart och grått prickigt tunikalinne. Kombinera dem med vita knälånga leggings och ett par vinröda balettkläder. Lägg slutligen till en stor grå plånbok för att fullborda denna unika och vackra look.

Huvjacka med blå shorts och grå korta leggings

Huvjacka med blå shorts och grå korta leggings
källa

För att skapa denna avslappnade och stiliga streetlook kan du bära en grå hoodiekofta med en vit t-shirt överst. Kombinera dem med bomullsblå minishorts och gråa leggings för att skapa snygga lager som ser smala och långa ut. Bär gråa sneakers för att fullända din avslappnade look.

Ljusrosa luvtröja med blå jeansjacka och rouge cropped leggings

Ljusrosa luvtröja i kombination med blå jeansjacka med rouge cropped leggings
källa

För att se mer damlik ut är det väldigt enkelt och logiskt att lägga till ett rosa element i blandningen. Du kan till exempel bära en ljusrosa hoodie med en ljusblå jeansjacka överst. Kombinera dem med rouge rosa beskurna leggings. Bär ett par vita high-top sneakers för att se unika och ungdomliga ut.

Blå chambray skjorta med svarta leggings och balettkläder

blå chambray skjorta med svarta beskurna leggings och balettkläder
källa

För en väldigt minimal och luftig look, kan du helt enkelt bära en vit längre t-shirt och sedan varva den med en ljusblå chambray pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta beskurna leggings och svarta balettkläder för att hålla outfiten enkel och ren.

Grå kofta med huva och svarta korta leggings

grå huvjacka med svarta korta leggings
källa

För att forma denna mysiga och unika streetoutfit kan du bära en vit bodycon camisole med en grå och mörkblå tryckt huvjacka. För resten av outfiten kan du bära ett par svarta beskurna leggings och röda mocka loafers för att se unika och snygga ut. Lägg till en ljusgrå liten stickad handväska för en extra snygg touch.

Vit och svart babydoll miniklänning med korta leggings

vit och svart babydoll miniklänning med korta leggings
källa

Låt oss nu titta på en väldigt söt outfit. För att styla den här looken, bär en vit och svart blockad babydoll miniklänning och kombinera den med svarta leggings med mitten av vaden. Med en vacker och kreativt designad klänning som denna bör du hålla resten av outfiten väldigt enkel. Bär bara ett par svarta balettkläder för att fullborda looken.

Grå tröja med rutig halsduk och korta leggings

grå tröja med rutig halsduk och korta leggings
källa

För att skapa den här mysiga och luftiga looken, börja outfiten med en grå oversized tröja och kombinera den med en svart och grå rutig halsduk med fransar. Bär svarta avkortade leggings med ett par svarta stövletter i mocka för att fullborda denna look på ett enkelt och elegant sätt.

Vit button down tunikaskjorta med jeansväst och svarta korta leggings

vit tunikaskjorta med knappar, jeansväst och svarta korta leggings
källa

För att forma den här snygga och snygga lagerdräkten kan du bära en vit långskjorta med knapp ner och en blå jeansväst överst. Kombinera dem med svarta leggings och ett par vita låga toppar. Bär slutligen en svart axelväska för att komplettera outfiten på ett ungdomligt sätt.

Senapsgul tröja med blåmönstrade knälånga leggings

Senapsgul tröja med blåmönstrade knälånga leggings
källa

För att se glad och färgglad ut, här är en outfit som du kanske vill prova, speciellt när du är på semester. Bär en senapsgul tröja med blå och gula leggings strax under knäna. Para ihop bitarna med ett par senapsgula balettkläder för en perfekt matchning med den gula tröjan.

Kortärmad fuskpälsjacka med svarta och vita prickiga korta leggings

Kortärmad fuskpälskappa med svarta och vita prickiga korta leggings
källa

För att forma denna snygga och snygga look kan du bära en vit t-shirt med en svart fuskpälsväst överst. Kombinera dem med svarta och vita prickiga leggings för att lägga till en vintagekänsla till mixen. Komplettera din outfit med ankelboots i svart mocka för en snygg finish.

Ljusblå t-shirt med svarta korta leggings och sneakers

ljusblå t-shirt med svarta korta leggings och sneakers
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en sportig outfit som du kan bära för löpning eller andra övningar. För att forma denna outfit kan du bära en himmelsblå t-shirt med svarta knälånga leggings. För skor, bär ett par svarta och vita löparskor istället för vardagsskor för att skydda dina fötter när du springer.

Grå kortärmad peplum tunika topp med croppade leggings

Grå kortärmad peplum tunika topp med cropped leggings
källa

Det här är en väldigt minimal outfit som har en liten boho-känsla. För att uppnå denna outfit, bär helt enkelt en grå kortärmad tunika peplum topp och kombinera den med svarta beskurna leggings. Kombinera dem med bruna platåsandaler och ett långt halsband i boho-stil för att fullborda denna enkla och lättillgängliga look.

Svart kort t-shirt med matchande korta leggings

svart kort t-shirt med matchande korta leggings
källa

Detta är en enkel outfit för yoga och andra liknande inomhusövningar. Bär helt enkelt en svart beskuren t-shirt med svarta beskurna leggings. Om du måste ha skor, använd svarta och vita löparskor eller helt vita löparskor för att se sportig och stilig ut.

Här är idéerna för korta leggings outfit som jag vill dela med dig. Det här är några riktigt vackra alternativ som hjälper dig att se smal och lång ut på ett naturligt och avslappnat sätt. Ge det ett försök och se om det får dina ben att se ännu bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*