Home / Stil / Kostymbyxor kvinnor
Kostymbyxor kvinnor

Kostymbyxor kvinnor

Din arbetsgarderob blir aldrig komplett utan minst ett par smarta kostymbyxor. För vissa kvinnor är denna häftklammer den viktigaste och obligatoriska delen av arbetskläder, medan det för andra bara är ett kontorsvänligt klädesplagg. Hur som helst, det finns några tips du bör känna till innan du går till butikerna för att handla ditt favoritpar.

När du väljer, leta alltid efter byxor som smickrar din kroppsform och längd. Det är viktigt att välja de med rätt midja – en som sitter bekvämt när du sätter dig ner. När du väljer längd på klänningsbyxor måste du överväga skorna du kommer att ha med dem.

Det finns en sak till du borde veta. Klänningsbyxor är inte bara en stapelvara som du enkelt kan mixa och matcha med annan kontorsvänlig klädsel. Du kan bära dem i olika situationer när du vill bli bekväm.
Vi kommer att se hur man bär dem och ser chica och snygga ut på samma gång.

Minimalt chic

Minimal chic är en stor trend som hållit i sig i flera år. Vissa tjejer har helt anammat den minimalistiska stilen. Hennes kläder finns i bara några få färger och med moderna, enkla och chica snitt.
Vi ska se hur du integrerar dina dressbyxor i din minimala garderob. Jag lovar att de kommer att bli ditt favoritplagg.

minimal chic brun
källa
Detta är en kombination av brunt och svart som inkluderar klänningsbyxorna. Franska modetjejer är mest populära att bära och älska klänningsbyxor och kavajer.
Klädseln är ganska enkel: klassisk svart t-shirt, svarta byxor och brun oversized stickad tröja. Denna outfit har potential att hålla dig riktigt varm. I avslappnade situationer som den på bilden ser man oftast tjejerna bära plattor eller mockasiner med den här typen av outfit.

minimal chic grå
källa
Flickan på bilden ovan är känd i modekretsar som en del av gruppen som heter French Voguette. Du har en fantastisk stilkänsla. Och de älskar dressbyxorna.
Detta är ett sant exempel på en marinblå kontorsoutfit. Kombinationen kryddas med halsduken i samma färg som resten av outfiten. Det finns även ett bälte med det gyllene spännet.

minimal chic svart svart
källa
Den svarta och vita kombinationen är en av de mest eleganta färgblandningarna. Och den kan bäras i nästan alla situationer.
Denna outfit består av en vit button-down och eleganta svarta byxor. Den minimala avslappnade looken inkluderar platta skor. Om du vill uppgradera den till att bli mer elegant är det bara att byta ut lägenheterna mot ett par klackar.

minimala chica sneakers
källa
Har du någonsin trott att du skulle ha byxor till dina sneakers? Om ditt svar är nej, ska jag visa dig hur enkelt det är.
Kombinationen av sport och eleganta kläder har blivit trendig och cool sedan modescenens minimala hit. Här har du en minimalistisk grå, svart och vit outfit som kan bäras på dagen och även på natten. Det viktigaste är att hålla sig bekväm, eller hur?

byxor med vida ben

Byxor med vida ben anses vara en av de mest bekväma klädesplaggen. Den flytande designen fördelar materialet jämnt runt dina ben, så att du inte behöver oroa dig för att bli obekväm.
Låt oss se hur du kan bära denna häftklammer och kombinera den med de andra delarna.

byxfärger med breda ben
källa
Det här är en fantastisk blandning av mönster i bara en outfit. Den färgglada button-down passar bra till de grårandiga byxorna.
Denna kombination är bra för arbetstid, men också för sena middagar och slå på klubbarna.
Byxans längd avgör valet av dina skor. Du kan gå med klackar och plattor.

breda ben orange marinblå
källa
De varma och ljusa färgerna får denna outfit att explodera av liv! Orange som en av höstens huvudfärger ’17 passar perfekt till de mörkblå vida byxorna. Tillsammans med sin funktion att hålla dig varm är trenchcoaten idealisk för att täcka din outfit. Du kan också lägga till en randig skjorta med knappar.

breda ben olivvita
källa
Kombinationen av oliv och vit färg ser alltid väldigt elegant och fantastisk ut. Det här är en fantastisk outfit om du ska äta middag med dina vänner och har mindre än 20 minuter på dig att klä på dig. Du måste ha en enkel och ren outfit som ser bekväm och elegant ut.

breda ben svart och vitt
källa
Som du kan se är detta en enkel svartvit kombo med vida byxor. Du kan bära den i olika situationer. Den passar för kontoret, men även för promenader i stan och shopping. Den vita kashmirtröjan håller dig varm och de breda benen fullbordar känslan av att bära en superbekväm outfit.

Redo för arbete

Klänningsbyxor gör det verkligen enkelt att se smart och elegant ut på jobbet. Kolla in dessa outfitidéer för lite inspiration från jobbet.

kamel redo för arbete
källa
Klassisk t-shirt i kombination med eleganta kostymbyxor kan vara rätt val när det kommer till arbetskläder. Lägg till ett bälte och en kamelrock så ser du helt fantastisk ut. Gör dig redo att få all uppmärksamhet!

Tweed redo för jobbet
källa
Tweedbyxorna kan se väldigt chica och eleganta ut. Dessutom kan den bäras till många tillfällen. Dessa kostymbyxor är ihopkopplade med en enkel svart skjorta. Ta bara på dig några superhöga klackar och rocka affärsmötet.

redo för arbete pläd
källa
Pläd är ett av mönstren som måste ha enligt höstens trender. Har du byxorna i detta mönster är du en vinnare.
I kombination med den enkla men chica vita t-shirten ser den väldigt bra ut och har till och med en elegant touch.
Bär de superstora örhängena som bilden ovan och du är redo för dagen på ditt kontor.

redo för arbetsbanan
källa
Sist men inte minst finns det väldigt kända träningsbyxor. Du är väldigt populär just nu. Så om du vill vara trendig bör du äga ett par.
Modetjejerna gillar att bära den med superhöga klackar och eleganta toppar som den här svarta kashmirtröjan på bilden ovan.

Kostymbyxorna är väldigt lätta att kombinera och kan även bäras med sneakers.
Nyckeln är att hitta det du gillar och hålla fast vid det. Om du gillar höga klackar, välj de kortare byxorna för att få dina ben att se längre ut. Om du föredrar sneakers är det väldigt minimalistiskt, trendigt och bekvämt.

Jag hoppas att du tyckte om outfitidéerna som jag har förberett för dig idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*