Home / Dekoration / Kreativa alternativa sänggavlar
Kreativa alternativa sänggavlar

Kreativa alternativa sänggavlar

En sänggavel är en detalj i ditt sovrum som kompletterar inredningen, framhäver din inredningsstil med mera. Om din säng inte har en sänggavel kan du göra en eller välja ett coolt alternativ som får dig att känna att ditt sovrum är tänkt att vara. Här är några catchy och vackra idéer.

spegel

En statementspegel istället för en sänggavel är en väldigt cool idé: stora speglar är en stor trend, de förstorar visuellt rummet och reflekterar ljus, vilket gör rummet mer ljusfyllt. Du kan välja en spegel i en vintageram för en sofistikerad touch, eller i en modern och lakonisk för en chic, modern känsla. Framhäv stilen i ditt rum med denna spegel.

konstverk

Ett konstverk eller en hel gallerivägg är en annan cool och kreativ idé – alla dessa är där du tittar oftare än någon annan och hänger din konst där för att den alltid ska vara synlig. Det är också ett bra sätt att lägga till färg och mönster i rummet.

textilier

Textilier kan vara väldigt olika. Du kan till exempel välja en vägghängd baldakin för att ge rummet en elegant vintagekänsla. Eller så kan du hänga några jutemattor eller en makrame du gjort själv för en boho-look i ditt sovrum.

Andra idéer

Det finns otaliga andra sätt att piffa upp sin huvudlösa säng, och det kanske mest populära är en pegboard med några hyllor och krokar för att fästa allt från glödlampor och lampor till krukgrönska. Alla typer av förvarings- och dekorationsföremål är välkomna för att göra ditt sovrum svalare.

Kreativa sänggavelalternativ |  Bohemisk stil sovrum design.
Kreativa alternativ till headboa
Trött på din sänggavel?  Kreativa alternativ för din Bedro
35 fantastiska lösningar för alternativ för sänggavel i sovrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*