Home / Dekoration / Kreativa djärva badrumsplattor

Kreativa djärva badrumsplattor

Ett badrum är ett av hemmets mest trafikerade områden och att göra det charmigt och välkomnande är ett måste. Men vad händer om du är trött och uttråkad av vanliga badrumsinredningsplattor? Oroa dig inte, det finns några särskilt djärva och kreativa kakelidéer du kan stjäla. Varsågod!

Gröna plattor

Glänsande gröna plattor är fantastiska eftersom de är riktigt rika och förtrollande. Dessutom tar själva färgen helt över 2019. Green kommer tillbaka med revansch och vi är besatta! Oavsett om du väljer en vägg med grönt kakel eller lägger till några kakel här och där, blir resultatet ett coolt statement.

Sexkantiga plattor

Du kan göra ett uttalande inte bara med färg utan också med form. Hexagonala plattor är bra eftersom de redan har en inbyggd design. Dessutom lägger de till visuellt tilltalande utan att du behöver göra så mycket. Dessa plattor är grundade för att ge alla utrymmen liv när de arbetar med vilken palett som helst. Att ha ett svartvitt eller helt enkelt neutralt badrum behöver inte vara tråkigt längre. Det kan vara vad som helst du har föreställt dig med en touch av modern glamour om du bara kastar in dessa brickor.

Reflekterande plattor

Kakelplattor med reflekterande finish är bra för att utveckla detta moderna tillvägagångssätt som smälter in sömlöst med din inredning. Denna skönhet kommer med reflekterande plattor som ger ett utrymme till liv. Dessutom garanterar sådana kakel att ditt badrum kommer att översvämmas av ljus, eftersom de reflekterar ljus.

pop av färg

Fundera på vilken färg du vill att ditt badrum ska ha. Om du vill ha lite färg, ta med kakel. Det finns inget bättre sätt att lägga till lite färg än att skapa en vacker annons med djärva brickor. Kakelplattor är verkligen unika samtidigt som utrymmet känns storslaget och elegant. Om du är osäker, överväg att använda två olika kakelfärger som ett alternativ, eller till och med skapa ett mönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*