Home / Dekoration / Kreativa kranar

Kreativa kranar

En kran är en nödvändig sak för ett badrum eller kök, och ibland blir det ett tillbehör som får din design och inredning att sticka ut. En fungerande kran tillför ljus, filtrerar vatten och kanske till och med sparar det – det finns alla typer av modeller du kan prova. Du hittar unika 3D-utskrivna föremål, praktiska kranar för att spola ditt ansiktssprayvatten och många andra modeller som kommer att uppmärksammas. Här är några moderna och djärva idéer att köpa nu och installera i ditt utrymme – alla sticker ut.

Noah tar den intuitiva handlingen att tippa över till kranen. Kranen har en temperaturratt upptill som kan vridas 90 grader för att växla mellan varmt och kallt. Sedan är det bara att tippa över det horisontella röret så forsar vattnet ut. Designen är lakonisk och modern – ett svart rör som passar in i alla moderna badrum. Den var ursprungligen inspirerad av formen på den traditionella japanska bambufontänen men fick ett mer modernt utseende.

’AXOR Starck V’ observerar mänsklig interaktion i relation till vatten och rymd. Mest slående är dess genomskinliga kropp – den första blandaren i sitt slag – som fokuserar på vattnets rörelse. Som en teknisk egenskap som gör vatten synligt låter den blandaren smälta in i sin omgivning och visar på ett metaforiskt sätt hur vatten är en värdefull resurs som utgör grunden för vårt dagliga liv. Dess öppna pip uppmuntrar denna uppfattning om naturresursens vitalitet, vilket gör att användaren kan uppleva flödet av vatten framför ögonen – från kranen till bassängen i en fritt fallrörelse.

Spraykranen har en innovativ sprayfunktion som avger en kontinuerlig, mjuk ström av vatten som bekvämt kan användas för att tvätta ansiktet mer bekvämt. Ännu bättre, det sparar tre fjärdedelar av den mängd vatten som normalt används. Den milda vattenstrålen ökar komforten och bekvämligheten med att tvätta ansiktet. Designen inkluderar två uttag – ett som levererar bekvämt sprayvatten upp och ett som levererar bubbelvatten ner. Höjden på handtaget är 60 mm (tre gånger högre än traditionella kranar), vilket innebär att kranen kan svänga flexibelt. Detta gör det superenkelt att tvätta ansiktet och håret.

Daphne från Park Geun är en unik pjäs som består av dusch, handdusch och kran. Som alla tre gör Daphne ett utmärkt jobb med sin egen form till sin fördel. Den är mycket funktionell då du kan hålla händerna fria för att montera Daphne på en högre plats. Den kan användas som en kran genom att trycka på den nedre knappen. Efter att ha dragit i handtaget och tryckt upp knappen kan du använda den som dusch. Det är möjligt att använda den på ett effektivt ställe genom att exponera duschkranen under användning och exponera duschmunstycket och spela en roll som kran när den inte används. Helt klart det coolaste i hela ditt hus!

En helt ny era av kranar har börjat: 3D-printade kranar. American Standards DXV höjer ribban med sina helt nya kreativa krandesigner skapade med 3D-utskriftsteknik. Med selektiv lasersintring tar det cirka 24 timmar att skriva ut varje solid metallkran. Den är sedan handgjord för en mer polerad look.

Quis Tap-Touch Basin-kranen skulle använda 15 % mindre vatten än en vanlig kran vid samma vattentryck samtidigt som den skapar oväntad skönhet. Vätskevirveln skapas genom att använda två separata flödeselement med olika diametrar, det ena roterar medurs och det andra roterar moturs. Resultatet är ett spännande flytande gitter eller annan ovanlig vattenflödesdesign, beroende på formen på virvelfunktionerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*