Home / Dekoration / Kreativa sätt att visa dina foton på väggarna
Kreativa sätt att visa dina foton på väggarna

Kreativa sätt att visa dina foton på väggarna

Foton är inte bara moderna målningar utan också ett coolt sätt att minnas alla dina familjemedlemmar och de lyckligaste stunderna. Väggmontering är kanske det mest populära sättet att inreda ditt hem och visa upp din familj när den är som bäst. Så låt oss se vilka variationerna är.

Att enkelt applicera på väggarna är det enklaste sättet – inga ramar, inga spikar, bara lim eller washitejp – enkelt, snabbt och modernt. Du kan också skriva ut dem som i Instagram och göra ett riktigt Instagram-collage. Ett sådant collage kan skapas som ett enda konstverk i en ram eller skrivas ut på några kuber för att hängas på väggen utan ram. Polaroiderna glöms inte bort, så du kan göra en cool gallerivägg av dem när som helst och var som helst. Det här är en tidlös idé. En gallerivägg är ett mycket populärt sätt att visa foton och bilder. När du väljer ram, välj olika ramar – olika storlekar och färger – och det ser modernt och iögonfallande ut. En sådan mångsidig gallerivägg kommer alltid att locka uppmärksamhet. Vill du ha något mer tidlöst? Då föredrar du lämpliga ramar och liknande foton – bara svartvita eller bara färgade.

Hur kan du visa dina bilder utan att röra väggarna? Om du har hyllor som tar upp hela väggen – lägg bara alla dina bilder på dem och voila – din tapet blir inte bortskämd! Lister är en annan perfekt idé för att inte förstöra väggarna. En fotoupphängning kan också hjälpa dig att hänga det du älskar, och ett enkelt trådnät är en bra idé om du tänker byta bild ofta. Din anteckningstavla i kork är ett annat sätt att byta bilder ofta utan att röra själva väggarna. Letar du efter fler kreativa idéer? Skapa en stor väggmålning av garn som gör att du kan fästa och ändra olika bilder var som helst. Få fler kreativa idéer nedan!

17 helt otraditionella, unika sätt att hänga bilder på din.
75 kreativa sätt att visa dina bilder på väggarna - DigsDi
22 foto / Instagramväggar som en del av inredningen |  Interiör för Li
DIY-fotoväggkonst av Baby Crib Sprin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*