Home / Dekoration / Kubism inomhus utomhusmöbler
Kubism inomhus utomhusmöbler

Kubism inomhus utomhusmöbler

1959 skapade Bodil Kjær ett brett utbud av moderna möbler som passar både inomhus och utomhus. Nu, nästan sex decennier senare, har Carl Hansen & Son lagt till den danska arkitektens inomhus- och utomhusserie till sin samling.

Indoor-outdoor-serien är gjord av teak och utvecklades ursprungligen för den amerikanska marknaden. Den består av en lounge stol, ett litet bord, ett matbord, ett matbord, en tvåsits lounge soffa, en gung soffa och en solstol. Tidigare representationer i samlingen var gjorda av mahogny, teak och ask. Varje del är gjord av kvalitetsmaterial och överlägset hantverk, vilket gör att kollektionen tål väderförhållanden i dansk stil som direkt solljus, regn, dimma och vind.

BK14 solstolen är elegant och strömlinjeformad, men ändå betryggande robust. Det är lika tilltalande att titta på som att ligga ner. Liksom resten av kollektionen har solsängens massiva teakkonstruktion en enkel geometrisk kvalitet och är designad för att vittra vackert över tid. Kompletterande kuddar gjorda av väderbeständigt Sunbrella-material finns också tillgängliga, som erbjuder elegant avkoppling med optimal komfort. Fåtöljen BK11 har en linjär form påverkad av kubism. Stolens massiva teakkonstruktion är designad för att patina vackert med ålder och användning. Resultatet av det professionella utförandet är en lutande sits och ryggstöd med armstöd, ben och löpare som är sammanfogade till två rutor.

Inomhus- och utomhusmöbelserie inspirerad av kubismen - DigsDi
Amazon.com: Bröllopsduk utomhus duk kubism inspirerad.
Inomhus- och utomhusmöbelserie inspirerad av kubismen - DigsDi
Amazon.com: Diameter 50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*