Home / Dekoration / Lägenhet i alla nyanser av grått
Lägenhet i alla nyanser av grått

Lägenhet i alla nyanser av grått

Begreppet enkelhet tar sig olika uttryck och det finns oändliga sätt på vilka arkitekter och inredningsarkitekter kan uttrycka denna idé. För denna lägenhet från Moskva, Ryssland, är strategin som Alexey Rozenberg valt baserad på råvaror och gråtoner.

Trots en allmän brist på färg ser platsen inte intetsägande eller trist ut. Den har verkligen mycket karaktär. Den grå interiören är förvånansvärt livlig och dynamisk. Även om alla rum är monokroma och delar i princip samma nyanser, är de individuella även när de ingår i en öppen planlösning. Lägenheten ståtar med 160 kvadratmeter boyta, alla möblerade med en rad råvaror, mästerligt nedtonad med en rad släta och välkomnande ytor och kompletteras med noggrant utvalda texturer och mönster. Jag älskar att använda trä för att göra utrymmet varmare och mysigare. Det grå vardagsrummet är enkelt samtidigt som det verkar öppet och intimt.

Olika nyanser av grått visar nyckelelement i hela inredningen, och olika områden framhävs med olika material och ytbehandlingar. Sovrumsområdena välkomnar varma träelement i sina interiörer, vilket i slutändan skapar en mycket välkomnande och bekväm atmosfär. Kolla in dessa bilder och bli inspirerad!

Modern lägenhet i alla nyanser av grått - DigsDi
Visa lägenhet 'Shades of Grey' av Ippolito Fleitz Group |  Liv.
Anpassad konst från Christian Greys lägenhet i Fifty Shades Darker.
Inside Christian Grey's Apartment från 50 Shades of Grey - Lon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*