Home / Dekoration / Lägenhet med elegant inredning
Lägenhet med elegant inredning

Lägenhet med elegant inredning

Att hitta ett sätt att ge ett rum ett elegant och sofistikerat utseende utan att också göra det väldigt överdådigt och överdrivet är en utmaning. SVOYA Studio gjorde ett bra jobb med att designa denna vackra lägenhet i Ukraina.

Lägenheten mäter 110 kvadratmeter och är uppbyggd i två separata våningar. De är inte båda lika stora och andra våningen är faktiskt större än den första. Båda har samma färgpalett och är dekorerade med material som marmor, trä och olika tyger för att skapa en balanserad look.

Vardagsrummet, köket och matsalen är alla sammankopplade till ett stort rum. De behåller alla sin individualitet på olika sätt. Till exempel kontrasterar det svarta köket mot resten av planlösningen som är ljusare och använder ljusare färger. Matsalen har ett runt bord med en guldmetallbotten som ser utsökt ut och vardagsrummet har en stor soffa som vetter mot en vägg med marmoraccent. Första våningen är mindre men lik i stilen och rymmer master bedroom med eget badrum och härlig duschkabin och barnrummet som är intressant på sitt sätt.

Beige ger chic och enkelhet till inredningen av ett hus Decohol
Elegant inredning för liten lägenhet 57kvm |  Lägenhet .
En elegant modern stil / kreativ inredningslägenhet
Elegant inredning för liten lägenhet 57s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*