Home / Dekoration / Lägenhet med ljusa inslag
Lägenhet med ljusa inslag

Lägenhet med ljusa inslag

Lägenheten i San Francisco designades för ett pensionerat par som övergår till stadslivet efter ett enfamiljshem i Kaliforniens vinland. Kalifornien-baserade studion Jennifer Robin Interiors använde färg, textur och anpassad design för att skapa en bekväm stadsbostad för henne.

Livsstilsförändringen föranleddes av en önskan att lägga mer tid på fritidsaktiviteter. Paret ville ha ett utrymme som kombinerade sofistikering med mysighet och som också hade glada stunder som kunde hjälpa till att motverka San Franciscos dimmiga dagar. Stora fönster, stadsutsikt och en modern känsla spelade in i designen.

Lägenheten bjöd på några utmaningar som: B. Begränsat utrymme och ovanliga dimensioner. I de allmänna utrymmena minimerade många stora fönster det användbara väggutrymmet och skapade en ”fishbowl”-effekt. Formgivarna kom med flera smarta lösningar på dessa problem. Grå puts med texturerat utseende användes för den enda tomma väggen i rummet, vilket fungerar som en kontrast till de ljusa ytorna.

I vardagsrummet finns även en vävd matta, ett Konekt-avstängsbord, ett soffbord i lönn och ett par gröna kilformade pallar. Fönstren är täckta med skira gardiner som ger avskildhet och ger rummet en mjuk touch.

I matsalen placerade designern ett runt, skulpturellt bord med utbyggnader som gör det lämpligt för middagsbjudningar. Det stora sovrummet erbjuder ett liknande samspel av elegans och lekfullhet. I en gästsvit installerade teamet en säng med en djupblå sammetsgavel, ett runt sidobord och ett skrivbord i trä med glas. Gröna, gula och orangea accenter livar upp utrymmet. Lägenheten har även ett kontor som fungerar som mediarum.

Raffinerad San Francisco lägenhet med ljusa detaljer - DigsDi
Minimalistisk studiolägenhet med ljusa gula detaljer - DigsDi
Minimalistisk studiolägenhet med ljusa gula detaljer - DigsDi
Tyst och ljus lägenhet i Göteborg med etnisk touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*