Home / Dekoration / Lägenhet med rutschkana i metall
Lägenhet med rutschkana i metall

Lägenhet med rutschkana i metall

Ki Design Studio har renoverat lägenheten GG i den ukrainska huvudstaden Kiev. Lägenheten ligger på översta våningen i en byggnad som har anor från 1917 och har renoverats. Designerna inkluderade en metallrutschbana som kunder eller deras gäster kan skjuta ner från andra våningen.

Denna ovanliga designlösning införlivades eftersom kunden inte ville ha ett tråkigt utrymme och wow-faktor i sitt hem. På grund av den bärande golvkonstruktionen i den befintliga 1900-talsbyggnaden var det en utmaning för planerare och byggare att sätta in rutschkanan. Eftersom att skära in i ett område av marken kunde ha visat sig vara ödesdigert för hela strukturen, fick det ta lite tid att bestämma var intrånget skulle placeras för att säkerställa den övergripande säkerheten.

Designstudion Ki skapade ett master bedroom med angränsande omklädningsrum och rymligt duschrum, ett gästrum, ett badrum och ett kontor. På första våningen består lägenheten av ett gemensamt område med vardagsrum, kök och matplats samt separata rum för framtida barn.

Det mesta av första våningen är planerad som ett öppet utrymme, där kök, vardagsrum och matsal är visuellt sammankopplade. Detta hjälper till att skapa ljusa, luftiga utrymmen som bättre passar modern livsstil. På övervåningen drar rummen nytta av stora takfönster som släpper in mycket naturligt ljus och får takhöjden att framstå som högre. När det gäller inredningens materialpalett implementerades varma trätoner mot varmvitt och ljusgrått med lätta färgstänk i textilier och möbler.

Modern GG-lägenhet med rutschkana i metall - DigsDi
Vardagsrummet är ett stort öppet utrymme med höga fönster, flera.
AdirOffice Through The Wall Drop Box Safe (svart / grå / vit.
AdirOffice Through The Wall Drop Box Safe (svart / grå / vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*