Home / Dekoration / Lägenhet med udda detaljer
Lägenhet med udda detaljer

Lägenhet med udda detaljer

Hyreslägenhetens kompakta fotavtryck krävde kreativt tänkande från 3XEL Architekci för att maximera utrymmet för ett ungt par, inklusive tillägget av en mezzanin. Huvudnivån i lägenheten i Lodz är ganska liten, bara köket, matsalen och badrummet. Trots sin storlek på 55 kvadratmeter är interiören öppen och mysig med mycket karaktär.

Vardagsrummet har flyttats till mezzaninen där det delar plats med sovrummet. Det enkla köket ser inte rörigt ut eftersom det inte finns några överskåp. Underskåpen har mattsvarta fronter, en grå bänkskiva och ett elegant svart Smeg-kylskåp. De mörkare elementen, som inkluderar den svarta stålräcket längs trappan och mezzaninnosen, uppvägs av varma trägolv och trädetaljer.

Överdimensionerade kolgrå kakel kantar entrén och leder upp på väggen i urtaget under trappan där rockar och skor kan förvaras. Detta är en mycket smart lösning för att spara utrymme i en liten entré. Precis utanför vardagsrummet ligger sovrummet under snedtak med ett takfönster som ger välbehövligt naturligt ljus. Jag älskar sovrummets lugnande färgschema: ljust trä, vitt och pastellgrönt, och sängkläder som matchar ett lugnande utrymme.

Modern lägenhet med udda detaljer - DigsDi
Färgglatt, mysigt kök med några knäppa inslag.  i.pinimg.com.
Elegant inredning av en flervåningslägenhet |  Modernt vitt.
Modern lägenhet med udda detaljer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*