Home / Dekoration / Lägenhet sovrum i en plastlåda
Lägenhet sovrum i en plastlåda

Lägenhet sovrum i en plastlåda

När en ung entreprenör köpte lägenheten N i Tel Aviv, Israel, ville han öppna upp trerumsinteriören och släppa in ljuset. Han anlitade Milic Harel Architects för att slutföra den 95 kvadratmeter stora renoveringen som reducerade sovrummen till ett hus i en genomskinlig plastlåda.

Det modulära utrymmet består av ett nytt sovrum i mitten av lägenheten, vilket släpper in maximalt naturligt ljus. Sovrumslådan är gjord av vikbara plastruter som öppnas för att skapa ett stort utrymme. Taken är klädda i reflekterande PVC som reflekterar ljus och skapar en illusion av ett dubbelt högt utrymme. Med undantag för de blå skåpen i sovrummet är inredningen begränsad till en minimal svartvit färgpalett.

Vardagsrummet representeras endast av en elegant vit TV, en läderpall, en metallstol och ett fotstöd. Fönster från golv till tak släpper in mycket dagsljus i rummet. Köket har matt grafitgrå skåp, en köksö i svart marmor och mattsvarta stolar. Badrummet är helt i vit marmor, det finns återigen ett sömlöst duschbadkar och ett fönster från golv till tak – även om fönster vanligtvis inte är välkomna i badrummen är detta privat nog.

Minimalistisk ettrumslägenhet i plastlåda - DigsDi
N-lägenheten i Tel Aviv har ett B-sovrum i plast.
N-lägenheten i Tel Aviv har ett B-sovrum i plast.
Etbotu Mini Creative Desktop Swing papperskorg Liten plastsopor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*