Home / Dekoration / Lägg till intresse för ett vitt utrymme

Lägg till intresse för ett vitt utrymme

Vit är en tidlös och chic färg, den används väldigt ofta för alla inredningsstilar, den får vilket rum som helst att se större ut och det reflekterar ljuset så att rummet fylls med ljus. idealiskt, eller hur? Men inte för mycket: ett helt vitt rum kan se lite tråkigt och för rent ut, till och med som ett sjukhus. Hur undviker man en sådan situation? Det finns några enkla sätt att lägga till chic och intresse till ett helt vitt utrymme. Låt oss ta en titt.

textur

För att undvika ett monotont utseende kan du lägga till textur i rummet. Det kan vara ett strukturellt sängset, en pälsmatta eller kudde, metall- och trädetaljer eller iögonfallande kakel – det finns så många sätt att lägga till textur! Allt beror på vilket utrymme du lyfter fram. Om det är ett sovrum, duger mysiga texturerade textilier. När det kommer till ett badrum är några slående vita kakel precis vad du behöver, och vitkalkat trä eller tegel kommer att lägga till enkel textur till alla utrymmen. På så sätt kommer ditt utrymme att se subtilt och neutralt ut men mycket mer iögonfallande och du slipper en tråkig look.

Djärva golv

Om du har bestämt dig för ett helt vitt utrymme, varför inte täcka golven med något djärvt och kontrasterande för att få utrymmet att glänsa? Det kan vara mörkbetsade trägolv, några unika och iögonfallande plattor, alla typer av sten, marmor och till och med vanliga trägolv som du har målat om eller målat om. Det beror på ditt utrymme och din stil och se vad du vill uppnå. Mörka eller färgglada golv kan hjälpa ditt vita utrymme att sticka ut från mängden, även om resten är väldigt grundläggande.

vägg målning

Väggkonst är nummer ett när det gäller att lösa många problem, från att kreativt och djärvt dekorera rummet till att dölja en ofullkomlighet på väggen. Välj en väggkonst som du gillar och se till att den passar ditt utrymme: det kan vara ett leksakshuvud för ett barns rum, en svartvit gallerivägg, en tidlös lösning, en abstrakt väggkonst som tar dig tid och att trycka ramar. Detta är en av de billigaste idéerna som garanterat kommer att uppmärksammas oavsett vilken stil och färg du väljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*