Home / Dekoration / Lägg till rustik mysighet till inredningen

Lägg till rustik mysighet till inredningen

Den rustika stilen är otroligt mysig och mjuk, och hösten är precis vad vi vill ha. Du behöver inte designa om hela interiören i denna stil, du kan helt enkelt lägga till mysiga, rustika inslag i rummet. Här är några idéer om hur du lägger till rustika accenter och enkelt gör ditt utrymme mer välkomnande.

hjorthorn

Horn är traditionellt rustika, och detta är en ganska enkel idé för att lägga till en rustik touch till rummet. Om du tror att detta bara är en väggdekoration har du fel. Det finns många idéer för att använda horn på ett elegant och praktiskt sätt. Horn kan användas som ställ och hållare – för vinflaskor, kläder, mössor och hattar kan du göra en mängd olika hornkronor och lampor – lägg bara till horn på glödlamporna och fäst på något sätt. Horn kan bli gardinställ eller handdukshållare, och självklart kan horn användas för att skapa olika utställningar och dekorationer – en krans, en korg eller en skål. Horn ser bra ut med greener och kottar och skapar verkligen en mysig känsla.

Återvunna trämöbler

Återvunnet trä är precis det som ger rummet en rustik känsla, oavsett om det är mörkt eller ljust. Du kan själv tillverka olika möbler av återvunnet trä: en pall, säng, stol, soffbord, matbord, bänkskiva eller något annat. Du kan också täcka en öppen spis eller en dörr med skrot – det här är inte möbler, men kommer att ge mysighet till interiören. Om din interiör är neutral eller mörk, välj varmt trä för att göra ett uttalande. Det finns även sätt att lägga till andra stilar till din inredning samtidigt, t.ex. Till exempel en skjutdörr av återvunnet trä – modern och rustik stil inrullad i en – eller några svarta metallpallar med återvunna trästolar för en rustik stil och industriell känsla.

korg accenter

Köttmöbler och accenter används traditionellt för utomhusinredning, men att vagga inomhus är fantastiskt för att ge rummet en mysig atmosfär. Förutom att ge en rustik känsla kan flätad lägga till en vintage- eller strandkänsla om du behöver det. Du behöver inte en riktigt rustik inredning för att lägga till flätade accenter – du kan rocka ett modernt utrymme med flätade möbler, ett skandinaviskt eller minimalistiskt utrymme med sådana detaljer som sticker ut och mjukar upp utrymmet. Korgstolar, soffbord, soffor, bänkar, korgar och kistor är precis vad du behöver för att tillföra mysighet till inredningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*