Home / Dekoration / Lampa som flytande metall
Lampa som flytande metall

Lampa som flytande metall

Jag vet inte hur det är med er, men för mig påminde den här ovanliga taklampan mig om flytande kvicksilverglas eller metall. För dem med de djupa fickorna som vill installera en konstellation av främmande, amorfa, metalliska ägg i taket, kan Skydro vara just biljetten.

I sin breda tillägnelse av elementära former framkallar denna innovativa Ross Lovegrove-lampa himmel och jord, himlen över och under jorden, rymdens vidd och de sammansatta mysterierna med det smälta trycket i jordens tarmar. Ljuset liknar också en glänsande interstellär sten som polerats till en satinig glans av oupptäckta krafter.

Lampan har en spegelbehandlad spridare av pressgjuten aluminium och en lagerstruktur i målat stål. Ljuskällan är LED och hela verket är en visionärs dröm: individuella enheter kan läggas till och monteras för skräddarsydda applikationer, vilket skapar möjligheter för ett helt bo av fallskärmshoppare i korridorer inom salonger. Jag tycker också att Skydro är en bra idé om du vill lägga till en touch av galax till ditt utrymme, vilket är en het trend just nu.

Skydro-lampa som påminner om flytande metall - DigsDi
Flytande metall |  Lavalampa, metall, La
Handla Silver / Röd flytande metall Peace Motion Lava Lampa 16 tum.
Handla Silver / Röd flytande metall Peace Motion Lava Lampa 16 tum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*