Home / Stil / Lång fuskpäls outfitidéer
Lång fuskpäls outfitidéer

Lång fuskpäls outfitidéer

En mycket speciell artikel som du kan prova för att se chic och smal ut är den långa fuskpälsvästen. Det kan låta som något som är väldigt svårt att styla och få till. Det är faktiskt inte så utmanande, speciellt om du vill bära det som en del av din cocktailpartyoutfit. Du kan bara kasta den över en relativt ledig klänning och se väldigt annorlunda ut än de som bär typiska cocktailklänningar på ett bra sätt. För att visa dig fler sätt att styla på har jag satt ihop några riktigt bra idéer för väster med lång fuskpäls att visa dig. Låt oss gå in direkt.

Svart skinnjacka med grå lång väst i fuskpäls


källa

För att starta den här listan med superchic outfitidéer, ska jag visa dig en snygg outfit som är väldigt kreativt designad. För att uppnå denna unika look kan du bära en svart skinnjacka med en grå lång pälsväst över för att skapa snygga och vackra lager. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta mockaboots för att komplettera din look med elegans.

Vit lång pälsväst med blå och grå blocktröja

vit lång pälsväst med blå och grå blocktröja
källa

För att uppnå denna snygga och attraktiva outfit kan du bära en kungsblå och grå blocktröja med en svart bikerjacka i läder som kärnan i outfiten. Kombinera dem med en vit lång väst i fuskpäls och svarta läderbyxor. Till skorna kan du bära ett par ankelboots i svart läder som passar till den coola läderlooken.

Grå quiltad fuskpälsväst med svart minikjol

grå quiltad fuskpälsväst med svart minikjol i läder
källa

Detta är en mycket chic outfit som låter dig se smal och damlik ut. Du kan bära ett svart bodycon linne med en svart minikjol i läder. Lägg till ett lager genom att bära en grå quiltad maxi-lång fuskpälsväst över dessa plagg. Till skorna kan du bära svarta knähöga stövlar i läder för att fullända outfiten med stil.

Vit longline väst i fuskpäls med långärmad chiffong miniklänning

vit longline väst i fuskpäls med långärmad miniklänning i chiffong
källa

Det här är en väldigt enkel och mysig outfit som kan få dig att se väldigt tillmötesgående och vacker ut. För att uppnå denna outfit kan du bära en grå långärmad miniklänning och lägga en vit lång väst i fuskpäls över den. Kombinera dem med ett par brunt läder över knästövlarna och ett långt halsband i boho-stil för att komplettera outfiten med mycket karaktär.

Svart bodycon miniklänning med en lång brun fuskpälsväst

svart bodycon miniklänning med lång brun fuskpälsväst
källa

Om du har ansträngt dig mycket för att komma i form, här är en outfit för att visa upp dina resultat lite utan att visa en massa hud. Du kan helt enkelt bära en svart bodycon miniklänning med en brun longline pälsväst. Bär dem med läderhandskar och svarta läderstövlar för att fullända din outfit med stil.

Ljusblå button down chambray skjorta med svarta läderleggings

ljusblå chambray skjorta med knappar och svarta läderleggings
källa

För att skapa denna enkla och attraktiva outfit som är perfekt för ett semi-formellt företagsevent, kan du bära en ljusblå button down-skjorta, en svart kavajjacka och en lång väst med svart och vit tryckt fuskpäls. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla men eleganta look.

Solbränd väst med svart polotröja

solbränd väst med svart polotröja
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är smart med färger. För att skapa den här looken kan du bära en svart figursydd polokrage och lägga en solbränd fuskpälsväst över den. För resten av outfiten, bär ett par unika ljusrosa läderbyxor och ett par rosa spetsiga klackar för att komplettera outfiten med stil och elegans.

Grå fuskpälsväst med vit långärmad t-shirt och matchande halsduk

grå fuskpälsväst med vit långärmad t-shirt och matchande halsduk
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vridning och ta en titt på en mycket konstnärlig look. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt med en vit stickad halsduk och en grå lång linneväst i konstläder för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med marinblå byxor vid ben, svarta stövlar i mocka och en grå filthatt för en kreativ och konstnärlig touch.

Ljusgrå lång väst med vit button down skjorta och svarta höga chinos

ljusgrå lång väst med vit skjorta och svarta höga chinos
källa

Här är vad du behöver för att skapa den här stiliga och chica affärsdräkten. Bär en vit skjorta med knappar och en ljusgrå lång väst i fuskpäls på toppen. Kombinera dem med svarta chinos med hög midja. Bär ett par svarta spetsiga klackar för att fullända outfiten på ett unikt och stilrent sätt.

Grå lång väst med blå utsvängda jeans och mörkblå plånbok

grå lång väst med blå utsvängda jeans och mörkblå handväska
källa

Det här är en outfit som gör ett coolt knep för hur man ser elegant och vintage ut. Som topp kan du bära en melerad grå tweedblazer med en vit blus och en grå longline pälsväst. Kombinera dem med blå otvättade jeans. För skor, använd svarta stövlar med klack för att se lång och smal ut.

Grå kabelstickad tröja med halsringning och ankelstövlar i svart läder

grå stickad tröja med halsringning och ankelstövlar i svart läder
källa

Det här är en ganska feminin och mogen outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en grå stickad tröja med halsringning och en svart pälsväst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderboots. Lägg slutligen till en stor leopardmönstrad plånbok för att se mogen och djärv ut.

Grå lång väst i fuskpäls med svart tröja och höga stövlar

grå lång väst i fuskpäls med svart tröja och overknee boots
källa

Det här är en väldigt snygg och chic outfit som inte är så svår att dra av som det verkar. Du kan helt enkelt bära en svart tröja med ett par stövlar med grå mockaklack för att se snygg och vacker ut. Det hade sett väldigt trevligt ut. Lägg till en grå lång väst i fuskpäls för att ytterligare lyfta outfiten.

Jag hoppas att du gillar de långa idéerna för väster av fuskpäls som jag utforskade tillsammans med dig ovan. Om du är ny på att bära konstpäls, erbjuder listan ovan idéer med en relativt låg inträdesbarriär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*