Home / Stil / Långa skjortor och leggings outfits
Långa skjortor och leggings outfits

Långa skjortor och leggings outfits

Det finns så många sätt att styla en skjorta för en kvinna. Idag ska jag svara på en mycket intressant fråga om styling av en skjorta. Frågan är vilka långa skjortor man ska ha med leggings? För att svara på denna fråga på ett intressant och användbart sätt har jag sammanställt en lista med vackra och snygga outfitidéer för långa skjortor och leggings. Låt mig nu visa dig den intressanta listan som jag hoppas kan hjälpa dig att driva ditt outfitspel ännu längre.

Ljusgul långskjorta med knappar och svarta leggings


källa

Efter att ha läst detta blogginlägg kommer du att inse att en lång skjorta är bäst när den ingår i en mycket enkel outfit. Du kan till exempel bära en ljusgul långskjorta med svarta leggings för en feminin och stilren look. Kombinera delarna med svarta läderstövlar för att få outfiten att se ännu bättre ut.

Vit blus med grå kofta och svarta leggings

vit blus grå cardigan svarta leggings
källa

När du förbereder dig för en vinter- eller höstoutfit kan du definitivt bära en vit skjorta med svarta leggings. Men du behöver också andra delar för att hålla dig varm. Bär den vita skjortan och leggings med en grå kofta, en rutig crepe-scarf och bruna knähöga stövlar i läder för en mycket elegant streetlook.

Vit lång skjorta med kort jeansjacka

vit långskjorta kort jeansjacka
källa

Detta är ett mycket ungdomligt och mysigt sätt att kombinera en lång skjorta med leggings. För att uppnå denna look, bär en beskuren jeansjacka med en lång vit skjorta överst. Bär dem med svarta leggings och svarta mockastövlar för att komplettera denna snygga outfit. Du kommer att älska den här outfiten eftersom den ser bra ut och är så lätt att ta av.

Chambray lång skjorta med bälte med leggings

långa skjorta leggings med chambray bälte
källa

Här är en mer elegant och professionell outfit som du kan bära som en business casual outfit på kontoret. Outfiten består av en chambrayskjorta med långt skärp och svarta leggings. Till skorna skulle ett par bruna knähöga stövlar få outfiten att se mycket snyggare ut.

Vit oversized button down skjorta och svarta leggings

vit oversized button down skjorta och svarta leggings
källa

Än så länge har jag inte pratat om den klassiska och tidlösa svartvita outfiten, och här kommer den. Bär en vit långskjorta med knapp ner eller bara en överdimensionerad. Kombinera den med svarta leggings och svarta balettkläder för att fullborda denna minimalistiska och konstnärliga look.

Svarta leggings med chambray skjorta och båtringad tröja

Svarta Leggings Chambray Skjorta Boot Neck Tröja
källa

Här är en snygg och mysig lageroutfit. Bär en chambray-skjorta till toppen och lägg en grå stickad tröja med båtringad över skjortan och låt kragen titta ut. Kombinera dem med svarta leggings och svarta och vita canvasskor för en enkel men slående look.

Lång vit chiffongskjorta med svarta leggings

lång vit chiffongskjorta svarta leggings
källa

Här är en annan klassisk svartvit outfit. Om du tittar noga är den här vita skjortan inte bara en extra stor skjorta. Det är en lång button down skjorta med slim fit som gör att du kan se lång och smal ut. Kombinera den med svarta leggings och svarta sandaler för en ren och avslappnad look.

Lång skjorta med silke tribal print och leggings

Långa skjortaleggings i siden med trunktryck
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på en ganska enfärgad lång skjorta. Låt oss nu titta på en utskrift för att lägga till lite variation till den här listan. Här är en vackert designad tribal långskjorta i siden. Du kan enkelt kombinera den med svarta leggings och sandaler med nakna klack för att se vacker och unik ut.

Svart och vit vertikal randig oversized skjorta med leggings

svarta och vita vertikala randiga oversized skjortaleggings
källa

För att se mer avslappnad och avslappnad ut kan du helt enkelt bära en överdimensionerad skjorta som en lång skjorta att kombinera med leggings. Till exempel, här är en svart och vit vertikal randig pojkvänskjorta ihop med svarta leggings. Kombinera outfiten med svarta knähöga stövlar i läder för att lägga till en elegant touch till helhetslooken.

Vit skjorta med halvärmar och svarta och röda rutiga leggings

vit skjorta med halvärmar, svarta och röda rutiga leggings
källa

Vid det här laget borde du ha insett hur mångsidiga svarta leggings är. Men om du vill se outfits som innehåller andra typer av leggings, här har vi en riktigt bra sådan. Här kan du se de röd- och svartrutiga leggings. Kombinera dem med en vit lång skjorta och vita spetsiga klackar för att fullända outfiten med stil.

Vit lång knapplös skjorta med svart filthatt

vit lång knapplös skjorta svart filthatt
källa

För en glamorös och konstnärlig look kan du bära en vit knapplös skjorta med grå krage. Kombinera den med svarta leggings och silver spetsiga klackar. Lägg slutligen till en svart filthatt till mixen för en konstnärlig touch. Om du vill se fler outfits med liknande hattar, kanske kolla in vårt blogginlägg om styling av en svart filthatt.

Chambray lång skjorta med svarta läderleggings

Chambray långskjorta svarta skinnbyxor
källa

För de flesta av er som älskar pojkvänskjorta borde ni redan ha en chambray pojkvänskjorta i garderoben. Bär den stilfullt och avslappnad med svarta läderleggings och svarta spetsiga pumps. Dessa typer av outfits är perfekta för tillfälliga sammankomster.

Vit oversized pojkvänskjorta med svarta leggings

vit oversized pojkvänskjorta svarta leggings
källa

Det här är en väldigt typisk vit oversized pojkvänskjorta. För att skapa en minimalistisk outfit kan du helt enkelt bära svarta leggings och svarta balettkläder. Det är allt. Det är superenkelt men ändå klassiskt.

Ljusrosa prickig blus med mörkblå leggings

Ljusrosa Poka Dot blus Marinblå Leggings
källa

Här är en blekrosa och röd prickig skjorta med prickiga. Helt till skillnad från andra långa skjortor som nämns är den här bara underbar och tjejig. Du kan bygga en glad outfit runt skjortan genom att bära mörkblå leggings och ett par svarta balettkläder.

Det jag just visade dig är några av tipsen om hur man bär en lång skjorta med leggings. Utan tvekan finns det outfits som nästan alla kan bära. En bra bieffekt av att bära en lång skjorta med leggings är att dina ben kommer att se smalare och längre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*