Home / Mode / Långa stövlar för kvinnor
Långa stövlar för kvinnor

Långa stövlar för kvinnor

Stövlar är en välkänd och mycket populär skoform som till skillnad från traditionella skor måste ha en skaftlängd på minst 80 procent av skosulan för att kallas stövel eller stövel. Var stövlar bärs av män, kvinnor och barn och beroende på den avsedda användningen, kan även gå utöver funktionen av ett plagg som en del av sportutrustning såsom pjäxor, vandringskängor eller ridskor eller som säkerhetsutrustning såsom motorcykelskor. Långa stövlar kännetecknas av sin speciella skaftlängd och tillhör de klassiska stöveldesignerna.

Elegant skafthöjd för stor effekt

Förutom långa stövlar, ofta med namn likställs med stövlar eller stövlar Få ännu fler våglängder, som t.ex Halvkalvstövlar och over-the-knee stövlar Excellent. Som namnet antyder tillhör långa stövlar stövlarna med högre skaft. I långa stövlar sträcker sig skaftet förbi vaden men inte förbi knät och påminner därför mycket om stövlar i ’driver’-stil som ska nå strax ovanför bärarens knä.

Dessa långa stövlar möts som Mitt emellan ankelboots och overknee boots Inte bara av estetiska skäl, utan har burits i exakt denna längd i århundraden för att effektivt skydda fötter och skenben från smuts, fukt och kyla.

Stövlar med långa skaft används än idag, särskilt som funktionsskor av olika slag, vare sig det är inom motorsport, inom utomhussporter, som en del av uniformer eller Skydd eller som Arbetskläder,

Handla Saint G Womens Black Napa Läder Långa Boots, Tunit Sole Tall.
Vintervarma kvinnor Knähöga stövlar Kvinnor Långa stövlar Platta klackar.
Stiletto Ripped Denim Blå långa stövlar för kvinnor lår höga stövlar.
Kvinnor över knä Platta stövlar Snap manschett tillbaka Dragkedja Mode Lång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*