Home / Stil / Långärmad t-shirt klänning outfit idéer
Långärmad t-shirt klänning outfit idéer

Långärmad t-shirt klänning outfit idéer

T-shirtklänningar är så bra på att få dig att se smalare ut och sticka ut från mängden. Eftersom fler och fler människor bär kortärmade t-shirtklänningar på sommaren, kanske du inte vet att långärmade t-shirtklänningar kan få dig att se ännu vackrare och feminin ut, speciellt när hösten eller våren är på ingång. Att bära en långärmad t-shirtklänning är en av de bästa casual outfitidéerna som du enkelt kan dra av. I den här artikeln kommer jag att presentera dig för några av de bästa sätten att bära en långärmad t-shirtklänning.

Drop shoulder midi långärmad t-shirtklänning

Långärmad t-shirt klänning randig axelrem

källa

För en del av oss som behöver klä oss formellt varje dag eller smart casual till jobbet varje dag, gillar vi att klä oss för att se sköra och feminina ut. För att göra detta måste vi ha på oss något avslappnat och avslappnat. En midi-t-shirtklänning med drop shoulder är det perfekta snittet för denna stil. Mörkblårandiga t-shirts och svartrandiga t-shirts är mina favoritval för denna outfit. Den fungerar bäst när den kombineras med vita sneakers.

Grå långärmad t-shirtklänning

grå grå långärmad t-shirt klänning outfit

källa

Vissa typer av kläder har sina magiska färger. Den magiska färgen för långärmade t-shirts är grå, gråmelerad eller ljusgrå för att vara mer exakt. En grå långärmad t-shirtklänning ser bara fantastisk ut av några anledningar. Du brukar se bäst ut när längden är över dina knän. För den här outfitidén bär du bara dem på låtsas. De behöver inte ett bälte eller halsband. För skor kan du bära vita sneakers eller sandaler.

Långärmad t-shirt med en axel

Långärmad t-shirtklänning med en axel

källa

Det är bara ett faktum att de flesta människor inte bryr sig om att äta nyttigt och träna för att få en smal och kurvig midja. Å andra sidan är många av er födda med vackra axlar och nyckelben. Om du gör det är en långärmad axelbandslös t-shirtklänning en bra idé för dig. Visa bara lite hud för att se otroligt vacker och sexig ut.

Långärmad oversized t-shirtklänning

långärmad oversized t-shirt outfit

källa

Idag, om du bara känner dig lat och inte vill bry dig om att klä dig ordentligt för din egen kroppstyp, kommer en svart eller mörk oversized t-shirtklänning att dölja hela din kropp utom dina ben. Den här outfiten kan vara lite tråkig. Du kan piffa till det genom att bära accessoarer som ett långt snyggt halsband, armband och ringar.

Color block långärmad t-shirt klänning

Color block långärmad t-shirt klänning

källa

För en söt look kan du bära en färgblock långärmad t-shirtklänning. Color block t-shirts finns i många olika färger. Mina favoriter är grå och mörkblå klänningar och grå och vita klänningar. Det är bara några vackra färgkombinationer som får dig att se vacker ut.

Långärmad t-shirtklänning med huva

Långärmad t-shirtklänning med huva

källa

För den som gillar lite mer detaljer på sina t-shirtklänningar kan en t-shirtklänning med huva få dig att se mer stilig och unik ut. Det här är en outfitidé som hoodie-fans borde prova.

Sporttröja, nummer eller baseball-t-shirtkläder

Långärmad baseball t-shirt klänning

För en sportig och uppfriskande look kan du bära en t-shirtklänning med nummertryck. Även om de inte är tekniskt långärmade, har de vanligtvis långa, säckiga ärmar som sträcker sig förbi dina armbågar för att få det att se ut som om du har lånat en sporttröja av din vän. Du kan göra hela outfiten mer sportig och snygg genom att para ihop klänningen med en baseballkeps. Om du är intresserad av baseballkepsdräkter, läs vårt andra blogginlägg som täcker olika idéer för baseballkepsdräkter för kvinnor.

Kallaxel långärmad t-shirtklänning

kall axel långärmad t-shirt klänning

Att bära en kall axel långärmad t-shirt kan hjälpa dig att se riktigt vacker, feminin och sexig ut utan att visa för mycket hud. Håll klänningen kort för att få den bästa proportionen för denna outfit. Kombinationen med klackade sandaler är att föredra framför vita sneakers.

Bär med ett tunt bälte

långärmad t-shirt klänning tunt skärp

Den enda accessoaren som omedelbart kan ändra stilen på din t-shirtoutfit är ett smalt bälte. Även om jag personligen föredrar den avslappnade looken utan bälte, kan ett tunt bälte få dig att se mer elegant och moderiktig ut.

Bär den med långa stövlar och en lång kappa

Långärmad t-shirt klänning klänning boots

När vintern kommer kan du lägga till delar till din långärmade t-shirtklänning för att anpassa dig till det kalla vädret. Kombinera helt enkelt klänningen med en lång kappa och overknee boots. Det kan också vara en perfekt höstoutfitidé om bara klänningen och långa stövlar bärs utan kappan.

Geo blommig långärmad t-shirtklänning

Geoblommig långärmad t-shirtklänning

källa

För att se helt glad ut kan du bära en geoblommig t-shirtklänning som får dig att se vacker och vacker ut. Detta är den perfekta outfiten om du har en utåtriktad och glad personlighet och du har självförtroendet att skapa en färgglad look.

V-ringad långärmad t-shirtklänning

V-ringad långärmad t-shirtklänning

källa

Om du inte har något emot att visa mer hud kan du kombinera en långärmad t-shirt med ett feminint halsband för att se elegant och avslappnad ut. För denna outfit är det bäst att bära höga klackar eller sandaler.

Långärmad Batwing T-shirtklänning

Långärmad Batwing T-shirtklänning

Att bära en t-shirtklänning kommer att få dig att se stilig och unik ut. Den fungerar bra när den kombineras med ett långt snyggt halsband. Det här är en outfitidé som passar dig som har en stark karaktär.

Långärmad t-shirtklänning med tie dye

långärmad t-shirt klänning med tie dye

Att bära en tie-dye t-shirt är en unik outfitidé. Beroende på ditt val av mönster och färger kan stilen vara väldigt olika. Jag föredrar några lågmälda mönster och färger som bilden ovan. Det ger en väldigt stilig och feminin look.

Sammanfattningsvis kan långärmade t-shirtklänningar bäras på många sätt. De gör några av de bästa casual outfitidéerna. Tveka inte att prova någon av ovanstående idéer. De är lätta att skala av. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, kolla in våra andra artiklar för mer användbara tips på outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*