Home / Dekoration / Lantgårdsinredningsidéer

Lantgårdsinredningsidéer

Om du är en gladare blivande förälder finns det några sätt att tänka på hur du ska inreda ditt barns rum. Det finns stilar, teman och färgscheman, men om du vill ha något trendigt, låt oss välja en boho eller stugträdgård. Det senare är en väldigt cool idé, det är väldigt mysigt och välkomnande och bokstavligen tidlöst att inreda utrymmet. Behöver du några exempel? Låt oss kolla in dem nedan!

färger och material

Vilka färger ska du välja om du vill driva ett stugträdgårdsföretag? Först och främst är det neutrala färger – beige, brun, kamel, grå, benvit och krämig, såväl som olika naturliga nyanser av trä. Du kan också lägga till några färgklickar med dämpade toner eller använda till exempel svartvitt. Föredrar du en modern bondgård är neutrala färger att föredra. Om du föredrar en vintage bondgårdskänsla kan du lägga till dämpade toner och blanda upp det med boho-element i inredningen.

När det kommer till material är trä, bättre återvunnet trä, ett måste för ett bondgårdsrum. Det kan vara en betsad trävägg, fönsterluckor, möbler och allt annat du vill. Lägg till lagermattor, fuskpäls, säckväv och andra rustika saker du gillar.

möbler och inredning

Möblerna du väljer beror på vilken typ av bondgårdsstil du föredrar: modern eller vintage. Du behöver en spjälsäng, ett skötbord som kan fungera som byrå, stol och fotstöd, och resten är upp till dig. Lägg till inredning som passar rustika utrymmen och bondgårdar – ordentlig gallerivägg, lite konstverk, mycket grönska, horn och fuskskinnsmattor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*