Home / Dekoration / Litet hus på hjul
Litet hus på hjul

Litet hus på hjul

Hela världen är galen i hyddor och små hus som kan flyttas eller placeras var som helst i vildmarken så att du kan fly och koppla av. Denna lilla struktur på hjul från Mint Tiny Homes har ett inre utrymme på endast 36 kvadratmeter och erbjuder fortfarande allt du behöver för att njuta av en hel semester var som helst, eller till och med leva som en mer permanent lösning.

Utsidan av detta lilla hus på hjul är klätt i svarta brädor och lameller som smälter vackert in i det eleganta plåttaket, vilket ger huset ett modernt utseende. En uppsättning franska dörrar markerar ingången och en rullande uteplatsmarkis kan installeras för skugga och skydd mot regnet.

Invändigt leder entrén in i vardagsrummet som är ett litet men väldigt mysigt och luftigt utrymme. En utdragbar sektion (en av två) gör att soffan kan dras tillbaka för att skapa mer utrymme för ytterligare sittplatser och ett soffbord. Det finns en andra utdragbar som vid behov förlänger sovrummet på nedervåningen, vilket ger plats för en garderob och utrymme för att bekvämt gå runt sängen. Utöver det finns också ett kök som ligger i anslutning till vardagsrummet och är en del av en öppen planlösning. Den har vackra bänkskivor i kvarts, en frukostbar, gråa skåp och alla grundläggande apparater inklusive ett kylskåp, ugn, gasspis och diskmaskin. Längst in finns ett sovrum avskilt från köket med ytterligare en fransk dörr. Resten av utrymmet upptas av badrummet och vindsdelen ovanför som nås via en stege.

Det ultimata lilla huset på hjul - YouTu
Tiny House Till Salu - 25 fots litet hus på hjul med
Ytterligare detaljer gör ett litet hus på hjul för $37 000 per enastående - Curbed Seatt
Modernt mysigt litet hus på hjul - mysiga hus Li

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*