Home / Dekoration / Litet loft med inbyggda möbler
Litet loft med inbyggda möbler

Litet loft med inbyggda möbler

Ett litet hem kan vara coolt när det är välorganiserat och utnyttjar varje tum av utrymme fullt ut utan att kompromissa med stilen. Här är ett av de hem som erbjuder maximal funktionalitet tillsammans med cool design och inredning.

Denna lägenhet renoverades av arkitekterna Heren 5 och möbeldesignern Paul Timmer. Den är bara 45 kvadratmeter i diameter, men dess 3,4 meter takhöjd fungerar underbart till dess fördel. Lägenheten ligger på bottenvåningen i byggnaden och dess layout har varit strategiskt organiserad. De gemensamma ytorna placeras genom de stora fönstren, där de får mycket solljus och vackra vyer, samtidigt som de privata ytorna är utom synhåll. Ett riktigt coolt inslag i denna lägenhet är den lilla sovdelen precis ovanför köket. Den nås via en smal trappa till höger om köksmodulen och utnyttjar det höga taket på ett mycket praktiskt och coolt sätt.

Loftsängen är inte det enda denna lilla lägenhet har. Det finns en extra som kan dras ut under plattformen, den under trappan. Den förblir dold för det mesta och används endast när gästerna stannar längre.

Litet loft i Amsterdam med inbyggda möbler - DigsDi
Sovrum: Inbyggt loft Rum: Remodelista |  Våningssängar för barn, barn.
Loft Buiksloterham |  heren 5 arkitekter |  inbyggda möbler.
IKEA US - Möbler och inredning |  Stuva loftsäng, vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*