Home / Dekoration / Ljusa bohemiska badrumsdesignidéer
Ljusa bohemiska badrumsdesignidéer

Ljusa bohemiska badrumsdesignidéer

Vill du se en originaldesign? Letar du efter ljusa färger men god smak? Tveka inte att välja den bohemiska stilen för ditt utrymme! Original och färgstarkt, det är idealiskt för dem som älskar glada och saftiga utrymmen. När du skapar bohemiska badrum, var noga med att inte överdriva det med färger och texturer. Lägg bara till några nyckfulla kakelplattor, ett duschdraperi, gröna växter och tillbehör – massor av saker du kan göra själv. Kombinera boho chic med en annan stil: rustik, romantisk, feminin, minimalistisk eller klassisk eftersom boho chic glittrar ljusare. Kolla in idéerna nedan och njut!

Boho badrum

Hur klär du boho chic i ditt badrum? Börja med kakel – föredrar färgglada eller monokromatiska marockanskt mönstrade kakel – det räcker med en statement-vägg eller golv för en önskad effekt. Placera en utsmyckad träskärm som dekor eller montera den vid fönstret för avskildhet, häng utsmyckade speglar och marockanska lyktor, och ett badkar med klofot passar utrymmet perfekt. Rock vintage konsoler och fåfänga, placera massor av krukväxter och grönska – de kan inte överdrivas i ett boho-utrymme. Komplettera utseendet med ljusa boho-textilier: mattor, handdukar, gardiner och klädsel.

Andra badrum med boho-touch

Boho chic stil lägger till färg, mönster och livar upp nästan alla andra stilar: rustik, modern, modern, minimalistisk, glamorös, vintage och shabby chic. Du kan skapa ett badrum i vilken stil som helst och sedan bara piffa upp det: lägg till boho-mattor, handdukar, ett duschdraperi, lägg till en snidad träskärm i fönstret, häng upp marockanska lyktor, häng korgar för förvaring eller använd dekorativa korgar och konstverk på väggen.

Bohemiska sidor |  Liten badrumsdekoration, vintage badrum, badrum.
58 ljusa bohemiska badrumsdesignidéer - DigsDi
36 ljusa bohemiska badrumsdesignidéer |  vintage badrum.
58 ljusa bohemiska badrumsdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*